KLAR FOR CUPMØTE MOT GAMLE LAGVENNINNER

 

Tirsdag ettermiddag ble NMs 1. runde trukket. Der ble det klart at Røa møter 1. divisjonslaget Fart på hjemmebane.

Med det ligger det an til å bli et spennende gjensyn med tidligere lagvenninner for Mathilde Harviken, Dorthea Mørkved Glorud, Frida Dybvig Haugen og Ingrid Kvernvolden. Førstnevnte mener det ligger an til å bli en interessant kamp, hvor Røa må regnes som favoritter.

– Det kan bli en spennende kamp. Det blir gøy å møte Fart, men samtidig litt rart. Jeg kjenner spillerne og trenerteamet veldig godt, men det blir noe helt annet å være på motstanderlaget, forteller Harviken.

Røas nummer 16, som meldte overgang fra laget som rykket ned fra Toppserien i 2019, har vært et lyspunkt i en ellers varierende Røa-sesong. Harviken, med sin allsidighet, har bekledd en rekke posisjoner i løpet av de første 13 serierundene, og har også blitt kåret til Røas beste i flere kamper. Nå ser den anvendelige spilleren frem til hva cupen kan bety og ha å si for Røa samtidig som man jakter poeng på tampen av årets seriespill.

– Det blir jo et tøffere kampprogram, men jeg håper vi spiller noen gode kamper og får med oss gode opplevelser som kan bidra til mye positiv energi i gruppa. Det blir ekstra viktig nå i innspurten av sesongen.

Kampen er ikke berammet så vi kommer tilbake til tid for avspark og billettsalg.

For øvrige kamper, se mer om årets cupspill her.