KIRVIL TILBAKE MELLOM STENGENE

Etter å ha vært ute med skade noen uker, var Kirvil Odden Sundsfjord tilbake som burvokter i Røa-målet i seieren mot Arna-Bjørnar.

 

Etter å ha vært ute med skade noen uker, var Kirvil Odden Sundsfjord tilbake som burvokter i Røa-målet mot Arna-Bjørnar.

– Det er alltid kjedelig å være skadet, men sammenlignet med andre var min skadeperiode betraktelig kortere enn de med skader som varer i månedsvis. Derfor anså jeg meg som heldig da det kun var et delvis avrevet bånd i ankelen som var utfallet av Ingrid Kvernvoldens kanonkule fra kort hold.

Slik forklarer keeperen skaden som holdt henne på sidelinjen i flere uker etter sommerpausen. Å være borte fra fotballbanen resulterte i en frustrerende hverdag for den mangeårige Røa-spilleren.

– Det å ikke kunne bidra på banen er selvfølgelig kjedelig. Men man finner andre måter å bidra positivt til laget på. Man backer opp jentene og hjelper til med det man kan hjelpe til med. Jobben som gjøres utenfor banen er like viktig som den som gjøres på banen.

Tilbake mot Arna-Bjørnar

Etter en varierende sesong løsnet det virkelig mot Bergenslaget som tok innersvingen på Dynamite Girls i kampen om en semifinaleplass.

Bakerst sto Odden Sundsfjord, og hun fikk se sine lagvenninner herje fremover i banen samtidig som man hadde tilnærmet full kontroll defensivt. Å være tilbake med 6-1-seier gleder keeperen.

– Etter nesten to måneder med hvile, opptrening, et lite tilbakefall og til slutt innfasing på fotballbanen er jeg endelig skadefri og fikk min første kamp på lang tid da vi banket Arna-Bjørnar. Det var deilig og moro av flere grunner, understreker Odden Sundsfjord.

Neste kamp for Dynamite Girls: borte mot Fart, 21. september. Kl. 15:00

BAMSEKLEM: Hjemmedebut for Ingrid Kvernvolden og comeback for Kirvil Odden Sundsfjord. Foto: Marius Eriksen