Ken Eilif Nilsen fortsetter som keepertrener

Ken Eilif kom inn som keepertrener for Røa Dynamite Girls denne sesongen, og er en nøkkelperson for laget.

Vår keepertrener, Ken Eilif Nilsen, er en av Toppseriens mest erfarne trenere - med erfaring fra flere toppklubber, keeperskoler og lag. 

Inn mot neste sesong, gir det ekstra trygghet å ha trenerteamet på plass. Det gir forutsigbarhet og gjør det langt lettere å legge de riktige planene fremover.

"Vi er utrolig glade for at Ken Eilif fortsetter som trener for våre keepere. Hans erfaring og kompetanse i trenerteamet er en klar styrke for oss", sier hovedtrener Geir Nordby. 

"Jeg har blitt godt mottatt i Røa fra første dag, og føler meg hjemme i denne klubben nå. Jeg er motivert for og føler jeg fortsatt kan bidra til å uvikle og løfte keeperteamet i Dynamite Girls. Derfor er jeg glad for at Røa også setter pris på jobben jeg gjør og ønsker at jeg satser sammen med dem videre", svarer Ken Eilif. 

"Vi i støtteapparatet rundt laget, jobber hardt for at det sportslige arbeidet skal få tilstrekkelig fokus. Det er viktig for oss å søke etter stabilitet og gode rammer, og vi gjør det vi kan for å bidra til at kvaliteten blant både trenerteam og spillere skal være optimal - selv når det er utfordrenede i forhold til krav og rammer som vi må legge til grunn. Ken Eilif er en kapasitet som vi er stolte over at vi har lykkes med å få med på laget vårt videre.", sier daglig leder i Røa Fotball Elite, Roger Bjørn Haugen.

 

KenEilifNilsen_231109.JPG
Ken Eilif fortsetter i jobben som keepertrener i Røa Dynamite Girls