Foto: Erling Løkken

Kaja fortsetter som Dynamite

Kaja Brendengen Rosenlund forlenger med Røa Fotball Elite

Kaja Brendengen Rosenlund kom til Røa sommeren 2023. Etter 15 kamper i den røde trøya, har hun funnet ut at hun trives så godt i spillergruppa samt at utviklingsmulighene hennes også fremover er best her hos oss. 

Sesongen 2022/2023 ble  kåret til «Årets unge talent» i Indre Østland fotballkrets. Det er derfor ikke noen hvem som helst som vi har fått gleden av å resignere nå. 

Hovedtrener Geir Nordby sier: "Kaja har imponert meg fra hun kom inn i spillergruppa. Hun er en juvel som må tas vare på, og det er jeg og resten av det sportslige teamet i Røa veldig bevisst. Det er ingen tvil om at Kaja har et stort potensial, og jeg er også trygg på at vi i Røa er de riktige for henne for at hun skal kunne hente ut dette. Det må gjøres med tålmodighet og perfeksjonisme, og vi gleder oss til å løfte Kaja frem til å bli blant de aller beste spillerne i Toppserien."

Selv om Kaja ikke kjente noen av spillerne i Dynamite-gjengen godt fra før, har hun bitt ønsket velkommen og blitt tatt varmt vare på - akkurat slik som vi i Røa alltid har vært kjent for. 

Nå nærmer det seg jul, og vi i Røa Fotball Elite håper at vi kan komme med flere gladnyheter i dagene som kommer. Følg med!

Kaja_Rosenlund_2_230712.jpg
Kaja Brendengen Rosenlund