Jakten på stabilitet og tre poeng fortsetter

Til Bergen for hengekamp

Sammen skal vi bli bedre. Synne Kinden Jensen feirer scoring med Ragne Hagen Svastuen. Foto: Marius Eriksen

Det har allerede blitt spilt to fartsfylte, spennende og interessante oppgjør mellom onsdagens motstandere. Den 10. serierunden, som har blitt utsatt fra april, kommer neppe til å skuffe.

Sist oppdatert: 24. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Dynamite Girls reiser onsdag til Bergen for sesongens tredje kamp mot Arna-Bjørnar.

Det har allerede blitt spilt to fartsfylte, spennende og interessante oppgjør mellom onsdagens motstandere. Den 10. serierunden, som har blitt utsatt fra april, kommer neppe til å skuffe.

Tre poeng ligger i potten, og det er to lag som mangler flyt og stabilitet som skal gjøre opp om tre uhyre viktige poeng halvveis inn i høstsesongen.

Gode på sitt beste

Dynamite Girls har fått for vane å variere litt i prestasjonene denne sesongen. Når det er sagt er det en offensiv gjeng som setter seg på flyet i morgentimene, med 6-1-seieren friskt i minne.

Bergenslaget har, på lik linje med Røa, hatt en varierende sesong med store svingninger i prestasjonene.

Syv poeng og to plasser skiller lagene på tabellen. Men er det noe de to foregående kampene mot Arna-Bjørnar lærte oss, så er at det at ingenting kommer gratis, og at effektivitet og kynisme foran begge mål er alfa omega.

Nye muligheter i utsatt 10. serierunde

Glemt er 1-1-kampen mot Fart. I morgen skal det bevises at kamputfallet var et rent arbeidsuhell.

6-1-seieren, derimot, er en annen historie.

Den huskes for sine scoringer og jubelscener, og fungerer som ypperlig motivasjon og inspirasjon. Vinnervilje og pågangsmot er pakket med i bagasjen.

Måtte morgendagens kamp gi oss tre poeng og en god opplevelse, kampen som ble utsatt grunnet J19-EM før sommeren.

Før folk flest har kommet seg hjem fra jobb ruller altså kula mellom lagene. Vi følger kampen live på Facebook i egen kamptråd. Heia Røa!