Irene forlenger med Røa Fotball Elite

Det er gledelig å se at talentutviklingen i Røa IL og Røa Fotball Elite gir resultater. Vi håper at det er en inspirasjon for flere av de yngre jentene i klubben

"Irene Castillo Didriksen har forlenget avtalen med oss, og det er alle vi i sportsteamet til RFE veldig glade for", sier sportssjef Henrik Digernes. "Over tid har vi nå jobbet med å beholde og utvikle de yngre spillerne opp mot Toppseriespill, og Irene er en av de som har lykkes best". 

Irene er en lokal Røa-spiller - riktignok også med spanske aner -  som har fått blomstre gjennom årene i Røa IL. I år har hun markert seg sterkt som angrepsspiller på Rekruttlaget med hele 18 mål. Hun fikk også sin debut i Toppserien denne sesongen da vi spilte hjemme på Røa mot Arna-Bjørnar den 3. juni. 

"Med fortsatt god utvikling og oppfølging fra trenerteamt gjennom den kommende vintereren, har vi sterk tro på at Irene kan bli en markant og viktig spiller for Røa Dynamite Girls i 2024. Med hennes talent og innstilling ligger alt til rette for at angrepsrekken til Dynamite Girls kan få en viktig forsterkning som kan avgjøre kampene våre til vår fordel fremover", sier Henrik. 

"Med et rekruttlag i 2. divisjon i 2024, er det også klart at vi fortsatt trenger sterke spillere også der for å hevde oss. En solid og bred spillerstall i hele Røa Fotball Elite, gir oss fleksibilitet og mulighet til å utvikle både lagene og enkeltindividene."

Hele Røa gleder seg til å følge Irene i Røa-drakten i flere år fremover. Hun er en viktig rollemodell og forbilde for andre som kommer etter. Det er en viktig inspirasjon for mange andre jenter i klubben.

RFE2_ØHIL_230920_Erling_Løkken_BRUK_Irene_EtterScoring.jpg
Irene - i midten - etter en ny scoring mot ØHIL tidligere i år. Foto: Erling Løkken