HODEBRY ETTER NYTT TAP

Vi må ta ett nytt, bittert tap hjemme på Røabanen.

Etter jevnspilte første 20 minutter, gjør vi en fatal forsvarsfeil, som gjør at Dirdal kan slå inn til Godø. Hun er allene med Hildegunn og kan ganske enkelt sette ballen i mål. Lillestrøm leder med 1 mål etter 20 minutter.

LSK fortsetter å presse, og bare et par minutter senere får de frispark fra 30 meters hold, som ikke resulterer i noe, men kort tid etter – i det 24 spilleminuttet lykkes LSK igjen. De kommer opp langs venstre kant, slår inn til Oda Johansen, som slår et supert innlegg til 5-metern. Der kommer Irene Dirdal og klinker kula i mål.

Etter dette er vi godt inne i kampen igjen og resten av omgangen er jevnspilt – men uten flere mål.

Andre omgang er vår, men det er LSK som lykkes med å score et nytt mål. Etter 68 minutter slår Oda Johansen en fin corner, og igjen er det Godø som klarer å løpe seg fri fra markeringen vår og header ballen kontant i mål fra 5 meters hold. 0-3.

Vi fortsetter å presse. Det er høy temperatur, og det er ingen tvil om at vi både har sjansene og fortjener scoring. Dessverre lykkes vi ikke, og vi går av banen med et nytt tap og uten å score et eneste mål.

Neste seriekamp er søndag 21. august. Da tar vi imot Kolbotn  – igjen hjemme på Røa.