Hjemmecomeback for Maria

Sist oppdatert: 03. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Vi har tatt en prat med Maria Hiim etter lørdagens kamp

Nesten ett år etter Maria Hiim sist spilte seriefotball for Dynamite Girls var hun sist serierunde tilbake på banen.

Det var i det 85. minutt i kampen mot Trondheims-Ørn at Hiim kom innpå, 11 måneder etter at Sandnes-jenta pådro seg en lei skade i 4-1-seieren mot Grand Bodø i starten av 2018-sesongen.

Selv legger Hiim ikke skjul på at det var spesielt å entre banen foran hjemmepublikummet sist helg.

– Det føltes veldig bra å komme igang igjen og å få prøvd seg i en seriekamp igjen, selv om det var en hektisk periode i kampen å komme inn i.

Nervepirrende sluttminutter til tross, det ble tre poeng mot Trondheims-Ørn og fortsatt tabelltopp for Dynamite Girls etter to serierunder. Det gleder Hiim.

– Det viser at vi er et topplag å regne med i år, ettersom vi klarer å ro i land en seier selv på dager hvor det blir litt kaotisk i slutten. Tre poeng er fullt fortjent.

Etter to seriekamper venter en uke uten Toppserien-kamper. I mellomtiden skal hele syv Røa-spillere i aksjon med flagget på brystet i U23- og J19-landslaget.

– Jeg synes det er kjedelig at det blir pause allerede etter to seriekamper, særlig ettersom vi har ventet lenge på at den skal starte. Samtidig er vi jo så heldige å ha mange som skal ut på landslagsoppdrag så den neste uken består nok av lite folk på trening. Vi som er igjen skal ha fortsatt fullt fokus på å fortsette den gode utviklingen vår og ta tak i forbedringspotensialer fra analyse av kampene vi har spilt. Fokuset er allerede rettet mot Klepp og kampen 13. april.