HILS PÅ RØAS BELGISKE MIDTBANESTJERNE

 

Vi har gleden av å ønske Justine Vanhaevermaet velkommen til Røa og Norge etter at hun har signert en kontrakt som gjør henne til Røa-spiller ut året.

Relasjonen mellom klubb og spiller går noen sesonger tilbake i tid, og Røa har tidligere vært nære ved å signere den høyreiste midtbanespilleren. Nå i 2019 klaffet sportslig opplegg og spillerens situasjon bedre, og vi ser med det frem til å bli bedre kjent med Justine og hennes kvaliteter denne sesongen.

Den belgiske jenta, med 10 landskamper og 32 U-landskamper for sitt hjemland, ble invitert til Tyrkia og OBOS Vinterturnering som fant sted i forrige uke. Her gjorde hun et såpass solid inntrykk både sosialt og sportslig at penn, papir og leilighet ble funnet frem rett som det var.

Selv gleder Justine seg til å bli kjent med den norske klubbfotballen, og til å kjempe for både individuelle og kollektive mål for 2019-sesongen.

– Det er en gjeng det er lett å bli glad i
Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for Røa. Geir har vist interesse for meg i tre år nå, så det er klart dette har hatt mye å si for min avgjørelse om å flytte til Norge. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av støtteapparatet og jentene har vært fantastiske siden jeg møtte dem første gang i Tyrkia. Det er en gjeng det er lett å bli glad i, forteller Justine. Hun legger ikke skjul på at hun er trygg på å utvikle seg ytterligere som fotballspiller i Røa-drakten.

Trenerne har en klar visjon om hvordan vi skal spille, og det er også den samme type fotballen jeg står for. Jeg har troen på denne gruppen med jenter. Konkurransen er stor, og jeg vil kunne ta nye steg her. For meg som fotballspiller, men også rent personlig, blir det en stor og spennende erfaring å spille fotball i Norge og bo i Oslo, en fantastisk by. Jeg gleder meg til fortsettelsen, å trene hardt, og å spille kamper med Røa-jentene, utbroderer 1992-modellen.

Justine er tildelt draktnummer 27.

Med det ønsker vi Justine velkommen til Dynamite Girls!