HELT RÅTT Å VINNE 7-0

Lørdag ble det en ny utklassingseier for oss. Vi hadde et sterkt ønske om å få bedre uttelling på mulighetene enn det vi lykkes med en uke tidligere på Hamar, da vi reiste hjem med «bare» 2-0 seirer.

Vi startet sterkt og presset umiddelbart i første omgang, og bare etter 8 minutter kunne Ragne, som vanlig, heade inn et solid frispark fra Synne. Vi fortsatte presset, men Fart sin keeper var igjen god, og Fart kom litt mer inn i kampen halvveis i første omgang.

Etter 37 minutter sender Frida en langpasning til Vilde, som dribler seg igjennom og setter en knallhard suser bak keeper fra 16-meteren. 2-0 til Dynamite, og nå har vi tenning frem mot pause. Vi dominerer resten av omgangen.

Andre omgang blir – dessverre for Fart – en ren overkjøring fra vår side. Kortversjonen er:

• Mia setter 3-0 i andre spilleminutt i andre omgang (46 minutter), da Vilde slår inn og Jørgensen redder, men slipper ballen slik at Mia kan tuppe ballen i mål
  • Maria setter 4-0 etter 51 minutter ettersmart samspill og samarbeid mellom Mia, Tuva og Maria.
  • Mia «krangler inn» mål nummer 5 etter 56 minutter.

I 62 minutt setter vi inn Rakel, Solveig og Nadia for henholdsvis Sarah, Ragne og Vilde – og vi kan dermed gratulerer vår nye spiller – Solveig Engås – med sin første kamp for Røa Dynamite Girls!!!!

Målfesten er ikke over:

• 6-0 kommer etter en krempasning fra Oline til Mia, som kan ta en to-touch og sette sitt tredje mål for dagen etter 65 minutters spill!

Etter 75 minutter tar vi våre siste bytter; Tuva og Marie ut, og vi får inn Frida DH og Emma.

Mia er i slaget i denne kampen, og Nadia scorer ofte når hun kommer inn, så:

• Etter 77 minutter legger Mia en superball inn rett foran mål, og Nadia er knallsikker da hun setter 7-0 fra kloss hold!

Vi forbereder oss nå til NM-kampen hjemme på Røabanen onsdag 25. september, klokken 18:00. DU KOMMER og heier på oss!!!

Se høydepunktene fra Røa Dynamite Girls – Fart 21. august 2021 her:

Vi gratulerer også Åsane med en knallkamp hjemme på Myrdal stadion søndag 22. august mot Amazone-Grimstad. Åsane rykker med det opp på andreplass etter oss i serien. Åsane er ett av to lag som vi ikke har klart å slå i årets serie, og det ble 2-2 da vi møtte dem på Myrdal stadion 29. mai. Ingen tvil om at de – sammen med Amazon Grimstad – er tøffe utfordrere og konkurrenter i årets serie.