God kontroll og fortjent seier over Lyn

Våt opplevelse når vil møtte Lyn på Røabanen, Men spillet og resutatet varmet:)

Røa gikk best ut i første omgang, og vi tok også stadig mer tak i kampen. Det var gledelig å se at våre spillere på banen var godt samspilte, og det var vesentligmer tent enn Lyn.

Vi får flere muligheter og sjanser gjennom omgangen, og Siw var svært nære med en suser fra ca 20 meter.

De så allikevel ut at vi skulle få en målløs første omgang, for klokka tikket mot pause og - tross godt spill - kunne vi ikke få ballen i målet....trodde vi. Mina og Solveig hadde andre planer. Mina kommer på er kjempeløp nedover kanten, legger et godt timet innlegg inn i feltet hvor Solveig  avslutter og setter ballen i mål akkurat i det klokken bikker 45 minutter spilt.

Dermed går vi til pause med 1-0 ledelse. Vi kunne fort ha ledet enda mer, og vi hadde god kontroll på kampen.

Geir gjør trippelbytte i pausen. Rakel, Anna og Cassandra kommer innpå, mens Ragne, Siw og Mari får hvile.

Lyn har nok forstått at de måtte gjøre noe. Etter pause går de ut høyt de første 10-15 minuttene av omgangen, men vi har ingen problemer med å stå imot. Vi tar mer og mer over og styrer spillet og skaper nye sjanser. Julie har nok vår største sjanse i andre omgang, men tar sannsynligvis en liten touch for mye. Utover i  andre omgang gjør begge lag  flere bytter. Vi setter inn Jenny for Synne etter ca 70 minutters spill. Deretter kommer Irene og Kaja innpå for Julie og Mina samt Amalie for Solveig, Maja for Hanna.  Vårt siste bytte blir Klara for Oline.

Selv med alle byttene har vi grei kontroll. Lyn får corner godt på overtid og sender opp også keeper i forsøket på å utliknet. Igjen forsvarer vi oss godt.

I årets nest siste treningskamp før seriestart tar vi med oss en ny, god gjennomkjøring med 1-0 seier i regnværet.

Alle foto: Erling Løkken