FRIDA DYBVIG HAUGEN HAR SKREVET UNDER FOR RØA

 

Bytter rødt mot rødt – Frida Dybvig Hansen er klar for Røa Dynamite Girls! 

1999-modellen har vært tilknyttet Fart siden 2015. Fra januar 2019 byttes den røde Fart-drakten ut med en annen rød drakt, nemlig Røas.

Dette føles veldig bra. Røa virker som en bra klubb både på og utenfor banen. Fart har betydd veldig mye for meg personlig og for min utvikling på fotballbanen, gjennom fire år. Jeg har lært mye som jeg kommer til å ta med meg videre, og som jeg håper å kunne videreutvikle her i Røa, forteller kantspilleren med 64 kamper og 10 mål for Farts første- og andrelag.

Skal ta nye steg
Jeg har et ønske om å utvikle meg som kantspiller og bidra til at Røa tar nye steg, både på og utenfor banen, sier Frida i det hun har satt penn på papir og sluttet seg til Dynamite Girls for to år.

Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og jeg har troa på at jeg kan ta nye steg her. Røa har utviklet flere talenter, og det virker som at de har en bra oppfølging på enkeltspillere. I og med at jeg skal studere i Oslo til høsten, var Røa da et enkelt valg.

Frida er tildelt draktnummer 19.

Vi ønsker Frida Dybvig Haugen hjertelig velkommen til oss på Røa! 

Frida Dybvig Haugen
Født: 22.05.1999
Tidligere klubber: Stange J16, Fart (20 kamper, 1 mål), Fart 2 (44 kamper, 9 mål)
Kontrakt: Ut 2020

Hvem er Frida?
Jeg er ei blid og målbevisst jente på 19 år. På fritiden liker jeg å være med venner og familie, men er også veldig aktiv innen andre idretter. I tillegg til å satse på fotball, jobber jeg som lærerassistent. Jeg var ferdig på Wang Toppidrett Hamar i juni, og til høsten tenker jeg å studere i Oslo.