FORTSATT UBESEIRET

Søndag møtte vi Fløya i Tromsø. Dette var en kamp vi skulle vinne for å holde avstanden til lagene bak oss.

Det ble en underholdende første omgang, der vi startet best. Fløya spilte seg mer og mer inn i kampen, og begge lag hadde noen muligheter som ikke ble tatt godt nok vare på. Marie sin sjanse etter 10 minutter var den beste, men heller ikke den fant veien til nettmaskene.

I den andre omgangen var det vi som hadde presset, og Linn-Mari hadde lite å gjøre i mål. Rent statistisk var dette en kamp som vi burde vinne mot en lag i nedre del av tabellen. Etterhvert som Fløya-forvaret fikk ryddet bort det som vi hadde i feltet og innenfor 16-meteren, ble vi mer og mer utålmodige og at presisjonen i arbeidet ikke ble god nok.

Kampen endte målløs, og vi måtte denne gangen ta til takke med kun 1 poeng. Siden Åsane vant sin kamp, knappet de nå 2 poeng innpå oss. Det liker vi dårlig!

I resten av serien har vi fremdeles de tøffeste kampene igjen, og lørdag 4. september kl 15:00 møter vi Øvrevoll Hosle hjemme på Røabanen, mens Åsane møter Fart, som ligger nest nederst.

Vi vil PÅ TOPP OG RETT OPP, så vi håper at du kommer på kamp og heier på Røa Dynamite Girls på lørdag!