VI LEDER FORTSATT, MEN VI BLIR PUSTET I NAKKEN

Det er en varm dag  og det er tøft å spille fotball i denne varmen for oss som er vant med sommertemperaturer på rundt 20 grader.

Vi starter kampen litt rotete, og KIL/Hemne overrasker oss kanskje litt med en kompakt formasjon langt nede på banen. Uansett føles det rart og litt bittert at KIL/Hemne kommer i føringen etter at Josefine først gjør en drømmeredning, men med litt rot så går ballen via Synne og i mål. KIL/Hemne får en ganske merkelig scoring etter kun 8 minutter, og går i ledelsen.

Vi fortsetter spille ujevnt, men legger press. Etter en drikkepause, begynner ting å skje og når retter ting seg hos oss. Vi begynner å få til spillet som vi trener på og behersker. Etter 26 minutter blir Tuva felt ved 16-meteren, og vi får straffe. Mathilde setter en stødig og sikker straffe til side for keeper – og gjennom den scoringen blir hun også toppscorer i 1. divisjon så langt i sesongen.

E pausen gjør vi et par viktige bytter. Både Nadia og Mia kommer inn, og vi får nye krefter og løfter spillet ytterligere. Etter 57 minutters spill får vi en corner, som blir slått perfekt mot keeperen til KIL/Hemne – som glipper ballen og Vilde står perfekt plassert i boksen. Hun dytter lett inn ballen, og vi leder fortjent 2-1.

Noen minutter senere slår Mia et frispark, som – selvfølgelig – treffer hodet til Ragne. En ny sterk scoring, og vi leder fortjent 3-1.

Selv om vi også denne gangen starter litt tregt, tar vi til slutt en grei seier. Vi gjør gode valg og blir stadig tryggere……men; Amazon Grimstad gjør det også bra. De vinner sin kamp hjemme mot Fløya – som vi møtte sist – og ligger kun étt poeng bak oss.

Lørdag 10. juli, kl 15:00 spiller vi vår siste kamp før sommerferien borte mot Hønefoss. En ny kamp som vi må vinne for å holde ledelsen. Noen timer før – kl 12:00 – møter Amazon Grimstad KIL/Hemne borte……..