FORTJENT SEIER TIL VÅLERENGA

Vi taper for et bedre lag

Vi går på nok et tap. Selv om det er bittert  innrømme, så vant Vålerenga fortjent denne kampen.

Vi startet kampen med god selvtillit og vartet opp med fin fotball og i de første 15-20 minuttene var vi gode. Sarah satte en suser i venstre stolpe, som ville ha vært utagbart for Vålerengakeeperen, men Enga hadde også et flott skudd i tverrliggeren. I de siste 20 minuttene av omgangen, blir vi liggende for lavt og Vålerenga overtar mesteparten av spillet. Etter 40 minutter kliner Rikke Nygård et kjemeskudd i vinkelen. Selvfølgelig utagbart for Hildegunn.

I andre omgang har Vålerenga overtaket i store deler av omgangen, og da Hidegunn er nødt til å gi en retur som går rett i bena på Agnete Nielsen hos Vålerenga, får hun en enkel jobb. 2-0!

Vi kommer oss etterhvert litt mer inn i kampen, og rundt 70 minutters spill, så har vi klart å løfte oss nok til at vi får noen muligheter. Igjen så klarer Vålerenga å vri kampen tilbake til sin fordel ved å sette et høyt press på nesten oppe ved vår 16 meter. Det siste og tredje målet til Vålerenga kommer etter 85 minutter og er et resultat av det høye presset. I denne situasjonen ble det litt for enkelt for Nielsen hos Vålerenga å spille igjennom til Runa Lillegård, som kunne plassere ballen til side for Hildegunn og i mål.

Dette har på ingen måte vært den seriestarten som vi hadde sett for oss. Resultatmessig har det vært skuffende, men vi har samtidig også sett at vi kan matche lagene vi møter i perioder. I fotball handler det noen ganger om marginer og andre ganger om at vi møter motstandere som er vesentlig bedre enn oss. I de første tre kampene har vi sett eksempler på begge.

Portrett av Røa spiller nr. 5 Julie Bruusgaard. Foto: Beate Oma Dahle, NTB
Portrett av Røa spiller nr. 16 Cassandra Ella Bogere. Foto: Beate Oma Dahle, NTB

Julie Bruusgaard og Cassandra Bogere debuterte i Toppserien

Vi gratuerer også Julie som fikk sin debut i Toppserien….og Cassandra, som fikk sin debut fra start:)

Fortsatt mange kamper igjen å vinne!

Det er fremdeles 15 kamper som skal spilles før sluttspillet starter. Vi ser fremover og vet at vi kan prestere og levere resultater som vi kan være mer stolte av. Nå skal vi skru til og ta nye grep.

Røa Dynamite Girls – Avaldsnes 18. april, kl 15:00 på Røabanen

Neste kamp er hjemmekamp på Røabanen er 2. påskedag! Da møter vi fotballegenden John Arne Riise sitt Avaldsnes…..og de har fått en enda tøffere seriestart enn oss, og det mot motstandere som rent statistisk totalt sett burde være mindre tøffe enn de vi har møtt i våre tre første kamper.

KOM PÅ RØABANEN 2. PÅSKEDAG – DVS 18. APRIL, OG HEI PÅ RØA DYNAMITE GIRLS. Billetter finner du HER