FØRSTE TIL Å SCORE MOT LSK I ÅR

Spennende kamp – og riktig resultat

Lørdag 29. april møtte vi LSK i LSK-hallen. I år har LSK løftet seg betraktelig, og har levert flere gode kamper i starten på sesongen – ikke minst med seier mot Rosenborg i foregående runde.

LSK eier 1. omgangen

Ett raskt mål imot oss etter kun 7 minutters spill, ble en tøff trøkk for oss. Og det var LSK som fortsatte å dominere i gjennom hele første omgang.  Rett etter scoringen har LSK et par gode muligheter, men – selv om de har ballen mest – kommer de ikke til flere sjanser. Vi har heller ikke så mye å «slå i bordet med» når det gjelder muligheter mot LSK-målet i denne omgangen.

2. omgang;  Jevn og Røa-mål

Andre omgang er vesentlig jevnere, og det er et mer målhungrig Røa-lag som er på banen nå. Vi har blant annet en god dødballsituasjon etter ca 54 minutter. Cassandra slår inn, Ragne vinner duellen i lufta og header over til Oline, som setter ballen såvidt utenfor fra kloss hold. Her burde vi ha hatt 1-1.

Vi er langt mer på og vi har mer av spillet, og etter 66 minutter har vi igjen et frispark rett utenfor corneren til LSK på vår høyre side. Cassandra slår inn igjen, og igjen er det vårt hode som rager høyest og er perfekt plassert – Julie header kontant i  mål bak en utstrakt og utspilt LSK-keeper. Dermed ble Julie den første til å sette ballen i LSK-målet denne sesongen.

Tett og jevn kamp

Som TV2 sin reporter sier; en tett og jevn kamp.  LSK har flere muligheter enn oss, men vi viser styrke og føler at vi fortjener det ene poenget vi tar og at dette er et riktig resultat for kampen.

Vi er sikre på at LSK er surere enn oss for dette resultatet – ikke minst etter det de har vist i de første kampene og at de, tross alt, har hjemmebane.