Forlenger med generalsamarbeidspartneren

OBOS og Røa i tre ny år

Jubler for forlenget avtale med OBOS: Her er det Ragne Hagen Svastuen jubler for Røa-mål mot Klepp på La Manga i februar. Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Sist oppdatert: 11. des 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det er med stor glede, takknemlighet og iver at Røa Dynamite Girls kan fortelle at klubbens generalsamarbeidspartner siden september 2018 har valgt å forlenge med klubben. OBOS forblir vår viktigste støttespiller frem til og med 2023.

OBOS og Røa skal sammen løfte seg ytterligere og fortsette den gode utviklingen av samarbeidet som har generert mye synlighet, fotballglede og økt oppmerksomhet for begge parter.

– Røa Fotball Elite er en sterk merkevare med tilhørighet i et område hvor OBOS har mange medlemmer og hvor vi har bygget mye. Vi er derfor svært tilfredse med at vi ble enige om et fortsatt samarbeid som hovedsponsor, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Det var kampen mot Vålerenga 15. september 2018 som markerte første kamp med OBOS på brystet. Det var også da man la tiden uten en sponsor på brystet bak seg. De neste tre årene vil OBOS fortsatt pryde fronten på Dynamite Girls sine hjemme- og bortedrakter. Det var en stor glede å ønske OBOS velkommen til vårt partnernettverk, og det er en enda større glede å ha forlenget med vår generalsamarbeidspartner.

– OBOS har vært og forblir en viktig partner for vår utvikling og i vårt arbeid med å bygge klubb steg for steg. Dette er en gledens dag, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

I OBOS er man også strålende fornøyd med at samarbeidet forlenges:

– Årets sesong ble særdeles krevende både på og utenfor banen, men Røa Fotball Elite skal ha honnør for jobben de har gjort, også i forhold til de forventningene vi som hovedsponsor har til klubben. Sportslig endte det jo med nedrykk, men vi satser på at klubben etter hvert kommer tilbake på det nivået den hører hjemme. Nå skal vi snart legge 2020 bak oss, og begynne å glede oss til en ny sesong, med nye muligheter og ikke minst spennende fotballkamper på Røabanen, sier Thomas.