Før Sandviken: – Vi jobber knallhardt hver dag

Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 22. jul 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Optimistisk Rebecka Holum før Sandviken.

– Vi har slitt med å omsette sjanser til mål, så jeg håper selvfølgelig den scoringen var starten på større offensiv uttelling, forteller Røas første og hittil eneste målscorer i årets Toppserien.

På stillingen 0-4 hjemme mot LSK, etter neste tre 90-minuttere, satt den endelig for Røa. En svak pasning fra en av LSK Kvinners midtstoppere ble plukket opp, hvorpå Holum satte fart, utfordret og skjøt i steget fra 17 meter.

Se målet under (klikk deg frem til 0:44 for Holums nettsus):

– Det er godt å kjenne på følelsen av å score mål, selv om det var lite å gjøre med poengene i akkurat denne kampen. Så langt har det vært en knallhard start med null uttelling poengmessig. Likevel ser vi store forbedringer internt og tar steg for hver kamp. Vi jobber knallhardt hver dag, og jobber med å forsterke de gode periodene vi skaper i hver kamp, og lære av de mindre positive, poengterer Røas nummer 26.

I likhet med Linn-Mari Nilsen, er Holum tydelig på hva som gjelder offensivt og defensivt dersom tre poeng skal bli igjen på Røa etter formiddagskampen mot Sandviken.

– Vi må tette igjen mer bakover, være tøffere i duellspillet og ha litt mer ro og tålmodighet for presisjon i det offensive spillet vårt.