Før kampen: ubeseirede trøndere på besøk

Røa - Rosenborg kl. 18:00

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 26. aug 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter fire poeng på to kamper er optimismen og selvtilliten tilbake på Røa. Onsdag kveld kommer Rosenborg på besøk, og det uten å ha tapt så langt i året serie. Kommer deres femte poengtap og første ordinære tap i dag?

Trondheims-Ø…..unnskyld, Rosenborg…har åpnet forrykende, og har overrasket fra første spark på ballen tilbake i juni.

Når Toppserien nærmer seg halvspilt er det jevnt både i topp og bunn. Bare målforskjellen skiller Rosenborg (2. plass), LSK (3. plass) og Sandviken (4. plass). Opp til serieleder Vålerenga er det fire poeng, men sistnevnte har én kamp mer spilt i likhet med Røa.

I bunn er det like tett. Fra Røas tiendeplass opp til trygg grunn er det to poeng, mens det er kun fem poeng opp til Arna Bjørnars sjetteplass.

I forrige uke tok Røa sine første poeng, med en råsterk seier borte mot Klepp og med 1-1 på Kringsjå. Etter to kamper ‘på veien’ vender nå Dynamite Girls hjem til kunstgresset på Røa i jakten på å bli det første laget som makter å slå Rosenborg i 2020. Kommer tapet etter tre uavgjortresultater på fire kamper?

Lagene har møttes 44 ganger i serie og cup siden Røas opprykk i 2001. Røa har 27 seire, Trondheims-Ørn (Rosenborg) 12. Fem kamper har endt uavgjort. I fjor vant Røa begge kampene, først 2-1 i Oslo, og siden 0-1 i Trondheim. Vi ser frem til en historisk kamp i det vi ønsker Rosenborg velkommen på Røa for første gang.

Fortsetter oppturen i dag kl. 18? Vel møtt på Røabanen eller via stream hos direktesport.no.