Før kampen: troppen mot Avaldsnes

Sist oppdatert: 29. aug 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Dynamite Girls ankom Karmøy fredag kveld, og har siden 2-3-tapet for Rosenborg ladet opp til å revansjere det knepne tapet for lørdagens motstander tidligere i august.

Kampen på Røabanen, som har blitt mest kjent for sine to røde kort, er glemt. I jakten på tre poeng handler det om kommende arbeidsoppgaver og nye mål individuelt og som gruppe.

Etter to poenggivende kamper var det tilbake på jorden etter nok et knepent tap for en medaljekandidat på eget gress. Så langt denne sesongen har Røa hentet samtlige poeng på bortebane. Fortsetter denne statistikken på vestlandet?

Lørdag venter et formsterkt lag på motsatt banehalvdel. LSK og Klepp ble beseiret, mens man sikret ett poeng mot Rosenborg. Det har sikret de røde og hvite et godt utgangspunkt for den andre halvdelen av sesongen som spilles denne helgen, med kun to poeng opp til sølv- og bronseplass, og seks poeng opp til serielederen.

Siden 2013 har lagene møttes 16 ganger i serie- og cupspill. Avaldsnes har åtte seire, Dynamite Girls står med fire. Fire kamper har endt uavgjort. I fjor spilte lagene 2-2 i mai, før Avaldsnes vant 1-0 på Karmøy i august.

Troppen mot Avaldsnes
Josefine Ervik
Linn-Mari Nilsen
Frida Lyshoel
Synne Masdal
Sarah Suphellen
Kamilla Aabel
Oline Brekke Fuglem
Linn Huseby
Hanna Terry
Mathilde Hagen Harviken
Frida Dybvig Haugen
Vilde Gullhaug Birkeli
Vilde Fjelldal
Tuva Leschbrandt Espås
Katrine Winnem Jørgensen
Dorthea Mørkved Glorud

Kampen ser du på direktesport.no fra kl. 13:00.