Før kampen: Seier i Åsane på lørdag?

Lørdag er det duket for nok en kamp i Bergen når vi tar turen over fjellet for å møte Åsane. Dette blir på ingen måte en lett kamp, men vi sikter mot seier, 3 poeng og 5. plassen på tabellen.

Resultatene til Åsane har variert, men de har levert noen sterke kamper i det siste - blant annet mot Lyn og KIL. De har også gitt Vålerenga og Brann overraskende stor motstand. 

Åsane vil kjempe hardt for å beholde kvalik-plassen for fremdeles er ikke avstanden ned til Arna-Bjørnar på mer enn 4 poeng, så det er fremdeles ikke avgjort hvem av de to Bergenslagene som må ta turen ned til 1. divisjon. 

For vår egen del har vi hatt en utfordrende høst der vi - borsett fra kampen som endte uavgjort borte mot Arna-Bjørnar sist lørdag - dessverre har tapt de siste kampene våre.

Når det er sagt, så er dette en ny runde der det er gode muligheter for avansement på tabellen; Lyn møter et formsterkt Brann hjemme på Kringsjå, Stabæk møter Rosenborg hjemme på Nadderud og Kobotn møter Vålerenga borte på Intility. 

Konklusjon

Hvis vi lykkes med seier borte mot Åsane - samtidig som de øvrige tre nevnte kamper går vår vei - vil vi ta tilbake 5. plassen i Toppserien - noe vi vil gjøre med en seier selv om Lyn spiller uavgjort mot Brann og Kolbotn vinner mot Vålerenga.

Dette blir en spennende runde, og nå må vi ha marginene på vår side,  levere bra og score noen vakre mål i Bergen i morgen. 

remove_image_metadata_e1f0cd40ba5814b4ded20e9cd88c4c58_67124aef787cb.jpg
Vi satser på at vi kan takke publikum i Bergen etter en ny seier mot Åsane - slik vi gjorde hjemme tidligere i år. Foto: Erling Løkken

 

Annonse fra Toppserien: