Fokus på nye oppgaver

Sist oppdatert: 14. feb 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Lørdag ettermiddag satte Røa Dynamite Girls seks baller i Lyn-målet. En god prestasjon i seg selv, men trenerapparatet og spillergruppen er tydelige på at forbedringspotensialet er stort og at kampgjennomføringen i grått og kjølig vintervær på Kringsjå kunne og burde vært bedre.

Nå, fem dager etter kampslutt, og en knapp uke før avreise til sydlige strøk og treningsleir med samtlige Toppserie-lag, jobbes det stadig tøffere og ned i detalj med å legge grunnlaget for en ny sesong med nytt seriesystem.

Ser fremover

Trenerteamet var godt fornøyd med resultatet, men mener det var tidvis mye smårusk i Røa-maskineriet. I etterkant etterlyses det mer råskap i begge ender av banen, og særlig de to baklengsmålene har vært løftet frem som klare svakheter etter Kringsjå-oppgjøret.

Sett på den andre siden, at flere har meldt seg på med målpoeng på dette stadiet i oppkjøringen, er noe som løftes frem som en styrke og noe som skal dyrkes videre.

Utenom turneringsspill i Narvik, har Dynamite Girls banket, headet og trillet inn ti scoringer. Syv ulike målscorere vitner om at det er flere strenger å spille på for Geir Nordby og resten av gjengen på sidelinjen.

Om en uke skiftes Røabanen og noen knappe plussgrader ut med varmere strøk og fine gressbaner. Til La Manga reiser en full spillerstall, hele trenerapparatet og lagets fysioterapeut. Seks dager med teknisk og taktisk terping, samt en treningskamp mot traktorbekledde Klepp-spillere venter. Treningsleiren, også kjent som OBOS Vinterturnering, samler hele Toppserien for første gang, og det vil bli delt mye spennende innhold under Spania-oppholdet.

Teller ned

Frem mot seriestart vil spillerstallen bli presentert i sin helhet. Følg med i våre kanaler for nytt innhold i tiden fremover.