En forferdelig runde for oss

Alt som kunne gå feil vei gjorde det denne helgen. Vi har nå kun én kamp igjen i årets seriespill. Vi har fremdeles mulighet til å ta 6. plassen, men da må alt gå vår vei neste helg.

Alt for dårlig mot Avaldsnes

Vår start11'er: Hildegunn, Synne, Mia, Sarah, Solveig, Oline, Ragne, Siw, Kristin, Cassandra, Anya. Innbyttere: Martine, Kaja, Tuva, Julie, Irene

Vi hadde alle muligheter til å beholde 6. plassen når vi dro til Haugesund for å møte Avaldsnes. Slik gikk det ikke, og nå havnet vi plutselig helt nede på 8. plass.

1. omgang til Avaldsnes

Med unntak av én mulighet etter 30 minutters spill der Kristin blir spilt igjennom, skyter og keeper Duah må gi retur til Solveig, som klinker ballen høyt over mål - har vi ingen reelle muligheter i første omgang.

Avaldsnes vil mer og får til mer, men heller ikke de har noen målsjanser - før den ene de - utrolig nok - scorer mål på. Etter 41 minutter, skyter Badu fra 16 meter. Hildegunn gir retur, og Svadal er på plass foran mål. Hun triller ballen enkelt i mål fra kort hold. Det står 1-0 etter Avaldsnes første og eneste målsjanse. Det er også resultatet til pause.

Litt bedre i 2. omgang

I andre omgang kommer Tuva inn for Kristin og Martine inn for Anya. Vi løfter oss noe. Etter 68 minutter har Ragne en god mulighet til å utligne på corner. Ragne er høyest i feltet, header ballen går forbi Avaldsnes-keeperen. Badu lykkes akkurat med å redde scoringen på streken.

Selv om vi er det førende laget i denne omgangen, er det få gode muligheter for oss. Tuva har et bra skudd etter 75 minutter, men Ervik i målet får slått til corner. Kaja kommer inn for Cassandra etter 75 minutters spill, og vi flytter stadig flere spillere opp for å få utligningen vår.

Vi fortsetter å presse på, men det er faktisk Avalsnes som har får en mulighet mot slutten av kampen; Etter 83 minutters spill har Østenstad et skudd på mål, men Mia er perfekt plassert og blokkerer.

Det gjør at vi må gå av banen med tap i Haugesund. Avaldsnes sikrer dermed også kvalikplassen.

Lyn ligger best an for 6. plassen

Lyn gjorde en strålende jobb mot et Brann lag som ikke lengre hadde noe å spille for. Fjerde plassen var sikret og 3. plassen var umulig å få. Med 3-2 seier for Lyn, ser det ut til at Lyn har den beste muligheten til å sikre 6. plassen i år. Men kampen skal spilles, og Arna-Bjørnar - som nå rykker ned - kan spille med senkede skuldre og uten press. Det kan overraske.

Åsane vinner til slutt mot Arna-Bjørnar

Åsane spilte hjemme mot Arna-Bjørnar, og gikk opp i ledelsen (etter flere muligheter begge veier) på tampen av 1. omgang. Tidlig i andre omgang økte Åsane til 2-0, men Arna-Bjørnar fikk redusering 10 minutter senere. Det ender 2-1 til Åsane. Det gjør at også Åsane går forbi oss på tabellen, og inntar 7. plassen.

Fortsatt mulighet for oss å ta 6. plassen

Skal vi ta 6. plassen, krever det både at vi tar en 2-måls seier hjemme på Røabanen over Åsane og at Lyn taper borte mot Arna-Bjørnar.

Seier hjemme er selvfølgelig noe vi forventer, og det vil da minst gi oss 7. plassen, så vi har fremdeles svært mye å spille for.

KOM PÅ ÅRETS SISTE SERIEKAMP PÅ RØABANEN! Støtt laget til seier fra tribunen.  Det blir fanzone og selfiezone. Konkurranser og mye gøy!

RØA DYNAMITE GIRLS MOT ÅSANE. På de 5 siste kampene mot Åsane har vi 3 seire, og Åsane kun 1. Vi har 3 mål i snitt, mens Åsane har 1.

LØRDAG 18. NOVEMBER. KAMPEN STARTER KL 13:30.