Emmas Minnepris til Jakob Løberg Haugen

Emmas minnepris har vært utdelt til unge fotballspillere i Røa IL som har utmerket seg positivt på flere måter gjennom året siden 2012. På årets siste seriekamp for Røa Dynamite Girs ble Emmas Minnepris 2023 utdelt før kampen.

Emma Edner Dahls minnepris 2023

Emma ble født 15. april 2010 med en sjelden blodsykdom. Hun var en solstråle og fighter i hele sitt korte liv. Hun døde etter en benmargstransplantasjon på sin ett og en halvtårsdag.

Til minne om Emma har Røa fra 2012 delt uten en pris til årets unge fotballspiller i Røa IL mellom 12 og 18 år som har utmerket seg med:

  • best utvikling som spiller
  • best fighterinnstilling
  • godt humør og
  • godt kameratskap

I år er det Jakob Løberg Haugen som fortjener denne prisen.

Jakob har vokst opp i Røa og drevet med flere idretter i Røa IL sin regi.

De siste årene har han prioritert fotball, hvor han har vært kaptein for 2008 laget i Røa. Han bidrar på alle treninger, og han går foran som en naturlig leder og forbilde.

Hans utvikling har vært så god at han også har spilt på 2007-laget, senest i finalen i Oslomesterskapet den 4. november. I finalen bidro han sterkt til at Røa vant og ble Oslomestere.

Jakob er også fast trener på akademiet for de yngste barna. Som trener der og på fotballskolene om sommeren er han svært populær både blant de han trener og de øvrige trenerne.

Jakob er et flott forbilde for alle fotballspillere i Røa, og han har alltid godt humør som smitter.

Vi gratulerer en verdig vinner av Emma prisen 2023!

Emmas_minnepris_2023_231118.jpg
Jakob Løberg Haugen (i midten) mottok Emmas Minnepris 2023