Elle Ulstein klar for Røa Dynamite Girls

Stortalent går fra KFUM til Røa

Stortalentet valgte Røa

Elle Ulstein kommer til Røa etter flere år hos KFUM, og har gjort seg bemerket både for klubblaget og ikke minst nå nylig da hun var en sentral aktør for at J17 landslaget kvalifiserte seg til EM. Stortalentet med over 20 aldersbestemte landskamper valgte Røa i konkurranse med flere andre klubber, og sportsjef Henrik Digernes har følgende å si om overgangen:

«Elle er en spiller vi har fulgt tett over tid nå, og som i tillegg får veldig gode skussmål fra referansepersoner vi har sjekket med. Hun passer godt inn i profilen vi har søkt etter både da det gjelder ferdigheter, type menneske og utviklingspotensialet. Elle har en ekstrem dedikasjon i det hun gjør, besitter god fotballforståelse med gode basisferdigheter, og har en positiv holdning til å gjøre både seg selv og medspillere bedre. KFUM har gitt henne en god skole de siste årene, men både vi og de mener at tiden var nå inne for å ta et nytt steg. Vi er veldig fornøyde med at Elle har sett verdien av det miljøet, den oppfølgingen og de planer vi har presentert for henne. Det at hun nå velger Røa fremover andre konkurrende klubber er selvfølgelig noe vi er godt fornøyde med og stolte av å få til. Nå ser vi frem imot å hjelpe henne med og utvikle seg videre, og at hun vil bli et godt tilskudd til a-lags troppen i Røa.»  

Tøff avgjørelse – men riktig med nye utfordringer

Elle kommer til oss fra KFUM hvor hun har spilt flere kamper for deres ungdomslag, og hun står blant annet med 26 kamper og 6 scoringer for KFUM sitt damelag som spiller i 2.divisjon. Etter og ha tilbragt flere år på Ekeberg var det ingen enkel avgjørelse for henne og ta, men hun uttaler følgende om overgangen:

« Kåffa. Ikke lett å avslutte det kapittelet. Har trivdes enormt godt. Fått så mye der. En klubb som alltid kommer til å bety mye for meg! Men det er en tid for alt, og er utrolig glad for å ha fått muligheten til å signere for Røa!»

Hva tenker du nå om overgangen til Røa?

«Har trent her, møtt dyktige trenere, apparat og spillere som jeg gleder meg til å vinne kamper sammen med. Et lag der jeg kan utvikle meg videre som spiller. Ønsker å bidra til laget fra første dag, og gleder meg til å ta fått på nye utfordringer», sier Elle Ulstein.

Hovedtrener – strålende fornøyd

Hovedtrener Geir Nordby har ikke mindre enn 27år bak seg i klubben, og han er fornøyd med at Røa nå i tillegg til og kunne utvikle egne talenter fra ungdomsavdelingen også er en attraktiv klubb for andre spillere.

«Et kjempetalent som vil gi Røa mye både kort og lengre sikt i form av gode sportslige prestasjoner. Strålende forøyd med at hun har valgt Røa. En kjempesignering som vi er glade for å ha fått til» sier hovedtrener Geir Nordby.

Vi ønsker å rette en takk til KFUM for å være fleksible rundt dette, og en ryddig prosess.

Elle slutter seg nå til Norges J17-landslag som skal av gårde til Sverige for å spille EM sluttspill hvor de blant annet møter gode nasjoner som England, Frankrike og våre naboer Sverige.  Vi ønsker selvfølgelig lykke til i EM, og gleder oss til fremtiden i Røadrakt.

Les mer om overgangen og Ella på Kåffa sine sider