Elle scorer sitt første Røa-mål når vi taper for LSK

Vi går på en smell i LSK-hallen, men tar med oss et flott Elle-mål.

Vår Start 11er:  Louise, Mia, Hanna, Sarah, Anya, Ragne, Cassandra, Oline, Solveig, Mari, Julie.

Innbyttere: Synne, Jenny, Siw, Mina, Elle

1. OMGANG

Etter en nervøs start med mange dueller og en halvtime uten noen særlig sjanser, kommer LSK til et godt angrep når Kyvåg forsøker å finne Ivanovic i feltet. Det lykkes de ikke med, og vi har kontroll.

Etter hele 45 minutter kommer vi til kampens første reelle sjanse. Den er Røa sin når Oline stormer frem med ballen og sender den videre til Cassandra  orkestrerer det hele når hun først stormer fremover med ballen i beina, før hun sender videre til Ragne, som header videre ut på kant til Anya. Anya slår inn foran mål, og Oline er perfekt på plass inne i boksen, og header.  Fiskerstrand leverer en super reaksjonsredning.

To minutter på overtid i første omgang har LSK sin mulighet når de kontrer etter en god offensiv fra oss.  Jørgensen sender en perfekt pasning til Ivanovic, og hun er plutselig alene mot Louise, men Louise er best i denne duellen, og redder med en perfekt fotredning.

2. OMGANG

I andre omgang presser vi godt fra start. Litt ut fra ingenting kommer Kyvåg seg ned langs deres venstre kant og dreier inn mot 16 meter nede ved dødlinja og slår inn. Louise må gi retur og den går rett i beina til Reshane, som på kloss hold kan rulle ballen i mål. Det står 1-0 til LSK etter 47 minutter.

LSK vinner kampen 2-1 etter to fine scoringer. Foto: Erling Løkken

Etter 61 minutter gjør vi to bytter; Synne inn for Mia og Siw inn for Anya.

Det er spilt i 70 minutter når LSK har en ny, god mulighet. Kyvåg er igjen på farten og igjen er det også Reshane som er på farten. Reshane har løpt seg fri og det er åpent Røamål. Pasningen fra Kyvåg er akkurat får lang, og Reshane rekker ikke den.

Røa har mye press, men avslutningene holder ikke.

Etter 76 minutter gjør Reshane LSKs andre mål. Johansen får med seg ballen på venstre kant og drar inn mot 16 meteren ved dødlinjen. Hun slår inn i boksen og Louise rekker akkurat å få fingrene på den og skyver ballen videre opp i luften. Reshane står godt plassert, og kliner til. Louise er igen på og redder, men det viser seg at hun redder inne i Røamålet. Ivanovic er uansett på returen, og sender ballen i mål igjen. Reshane krediteres scoringen.

Mina kommer inn for Mari etter 80 minutter.

LSK er også farlige etter 85 minutter når Kyvåg skyter i stolpen oppe ved krysset.

Rett etterpå gjør Røa to bytter; Elle kommer inn for Julie og Jenny inn for Solveig.

Det viser seg å gi resultater, for det er Røa og Elle som får kampens siste mål. Synne slår et langt innlegg inn i boks. Ragne er på og header visere ut til høyre. Der kommer Ella på løp og banker ballen i mål bak landslagskeeperen.

Dette er en kamp der LSK har hatt de beste mulighetene til tross for jevnt spill. Vi tar med oss at vårt nyeste tilskudd i troppen, Elle, scorer sitt første mål i Røadrakten og i Toppserien.

Nå ser vi frem til en liten pause, og neste kamp er DEN STORE PUBLIKUMSKAMPEN den 8. juni, kl 15 på Røabanen.

Vi arrangerer Familie- og aktivitetsdag samme dag mellom kl 11 og 14 som en oppkjøring til kampen.