DET ER DUKET FOR DYNAMITE DUCK RACE 2019

Arrangementet Dynamite Duck Race 2019, til inntekt for Røa Dynamite Girls, er rett rundt hjørnet. Lørdag 15. juni slippes 2000 gummiender fra Grinibroen.

 

Arrangementet Dynamite Duck Race 2019, til inntekt for Røa Dynamite Girls, er rett rundt hjørnet.

Lørdag 15. juni klokken 14.00 slippes opp mot 2000 svømmedyktige og spreke gummiender fra Grinibroen.

Tradisjonen tro skal endene plaske seg nedover Lysakerelva med målgang ved Grinidammen noen hundre meter lenger ned.

Det er stadig rom for flere påmeldinger

Det kan være nettopp din and som er raskest neste lørdag. Under årets Dynamite Duck Race er det en rekke flotte premier i potten, hvor blant annet førstepremien er på 10.000 kroner. Se øvrige premier nederst i saken.

Loddet, også kjent som gakk-gakken, koster 100 kroner, og ditt loddnummer har et tilsvarende nummer på en av de gule badeendene.

– Vi har så langt solgt pluss minus 1800 ender. De resterende loddene selges via vipps eller ved å sende sms til 91583691, sier Tom Inge Egedahl, daglig leder i Røa Fotball Elite.

Søk på ‘139023’ i Vipps, og legg igjen telefonnummeret ditt i kommentarfeltet før du bekrefter og betaler – dermed er du med i konkurransen om flotte premier neste lørdag!

Spennende med vannstanden

– I fjor var vannstanden i elva særdeles lav, og de vel 100 frammøtte var vitne til et meget nervepirrende drama. I år er mengden vann i elva noe høyere ifølge sikre kilder, men neste lørdags store begivenhet i Lysakerelva vil likevel by på spenning, topptrente ender og mye dramatikk, ifølge Egedahl.

Premieoversikt:

1. plass: Kr. 10.000
2. plass: Weekendopphold på fritt valgt Thon Hotel
3. plass: Gourmetmiddag for to på Feinschmecker
4.-5. plass: Stream W30 høyttaler
6.-7. plass: Keramisk knivsett