DEILIG Å SCORE MÅL IGJEN

SKULLE GJERNE TATT MED 3 POENG – MEN POSITIVT AT VI BEGYNNER Å SCORE MÅL IGJEN

Vi starter kampen med høyt press, og allerede etter 50 sekunder scorer Nadia. Arna Bjørnar skal sette igang ballen igjen etter vårt angrep, men den havner hos Nadia, som har god tid og smeller ballen i nota.  1-0 til Røa – en riktig knallåpning. 1-0 i løpet av sekunder!!!!

Men ca ti minutter har vi en feilpasning som ender i frispark til Arna Bjørnar rett utenfor 16-meteren. Den redder Hildegunn, men få minutter senere – etter 12 minutters spill – er Arna Bjørnar tilbake og reduserer til 1-1. Kurosaki slår et innlegg inn foran mål fra høyre kant inn Karoline Heimvik Haugland kommer først på den, og kan løpe inn utligningen.

Etter dette bølger kampen frem og tilbake, men Røa har både presset og flere muligheter. Det meste av spillet skjer på Arna Bjørnars banehalvdel, men de store sjansene kommer ikke. Etter 24 minutter spill er Tuva alene med keeper men det blir redning og corner – og skudd til side for målet. 26 minutter og Nadia kjemper alene mot flere Arna Bjørnar forsvarere, men det blir for tett dekning.34 minutter, flott frispark slått fra høyre kant for Arna Bjørnar, men Hildegunn klarerer til corner. Corneren til Arna-Bjørnar er ikke like god, og vi setter igang en ny runde med spill på Arna Bjørnar sin halvdel.

Det er Røa som har skapt mest og har vært marginalt bedre enn Arna Bjørnar i 1 omgang.

Røa starter også 2. omgang best og legger igjen press på Arna Bjørnar. Godt skudd rett over mål etter 3 minutters spill. Langskudd fra Oline etter 6 min. Etterhvert kommer Arna Bjørnar mye mer med.Etter 63 minutter får Arna Bjørnar et angrep på høyre kant, og ballen slås inn foran mål. Der står Karoline Heimvik Haugland igjen og dundrer ballen på direkten rett på i venstre kryss – en kjempescoring.

Etter 68 minutter gjør en kjempejobbTuva jobben, etter en assist fra Vilde. Tuva dundrer inn en perle av en scoring forbi keeper nede i høyre hjørne – og det står 2-2. En fin og fortjent utligning.

Resten av kampen bølger frem og tilbake. Arna Bjørnar har nok de største sjansene. Blant annet har de en super corner  etter 86 minutter som stryker gjennom hele feltet rett foran mål uten at noen klarer å klarere eller sette den.

Mot slutten av kampen kjører vi knallhardt. Vi går for seier og jakter scoring. Anja er ivrig foran mål, men vi klarer ikke å avslutte godt nok.

Kampen ender 2-2, og vi kan ikke si noe annet enn at resultatet er rettferdig.

Karoline Heimvik Haugland – tomåls-scoreren til Arna Bjørnar – blir kåret til banens beste spiller og vinner 2000,- kroner fra RSM Norge.