Bra gjennomkjøring mot Stabæk - tross tap

Vi får testet mange spillere i kampen og bygger videre på dette i oppkjøringen mot seriestart 16. mars

Stabæk hadde lovet sol og drinker på forhånd. Det ble kanskje drinker på Stabæk etter kampen, men ingen på oss. Solen kom også etterhvert frem på Nadderud.

Spilleforhold på kunstgresset på Nadderud var ok, men mye snø og is rundt banen som gjorde det litt vanskelig å ta innkast og cornere, men absolutt ingenting å klage på.

Stabæk er heldige som gir ledelse ved pause

Røa åpner best. Samspillet sitter og vi presser Stabæk høyt . Etterhvert jevner det seg ut.

Etter ca 18 min spiller vi ballen tilbake til keeper. Dessverre bommer keeper på touchen så ballen ruller forbi henne. Isaksen hos Stabæk kommer raskt og kan sette ballen i åpent mål til 1-0 til Stabæk.
Resten av første omgang er jevnspilt - uten istore sjanser til noen av lagene.

Mye bytter i andre omgang

Geir bytter ut Siw med Ingrid ved pause. Røa går ut høyt også i starten av andre omgang. Også denne omgangen er ganske jevnspilt. Begge lag gjør mange bytter etterhvert - noe som bryter opp rytmen endel gjennom kampen.
Røa gjør trippelbytte etter 62 min. Mina, Rakel og Anja ut. Irene, Kaja og Amalie inn. Etter 71 min bytter vi Solveig og Synne ut og inn kommer Hanna og Jenny.

Røa får noen gode muligheter, men ingen enorme sjanser.

Helt mot slutten av kampen må Ragne dessverre ut etter 84 min. Da har vi allerede byttet inn alle utespillerne som var på benken. Det gjør at  Hildegunn debuterer som utespiller for Røa:) Etter 88 kommer Stabæk raskt fremover på venstre siden, innlegget går inn i boksen. Der står Bjånesøy i god posisjon, og kan finte ut Louise og forsvaret og sette inn Stabæks andre mål.
Selv om resultatet ikke var som ønsket så får vi en bra gjennomkjøring hvor vi hadde mye av spillet, men Stabæk var mest heldige foran mål. Vi tar med oss mye positiv erfaring - tross resultaten til neste treningskamp. Den er mot Lyn på Røabanen lørdag 2. mars, kl 13:00