Kampdagsinfo

Det er mye som skjer på kampdag, og det er ikke bare selve kampen som skal gjøre din opplevelse hos oss god. Her får du mer info om opplevelsen på kampdag enten du er fast gjest eller dette er første gang du kommer på kamp på Røabanen.

KOM OG SE RØA FOTBALL ELITE SPILLE PÅ RØABANEN!

Vi er her for å gi deg og dine en super opplevelse når du kommer på kamp hos oss. Våre funksjonærer er der for å yte deg god service og hjelpe det med det du trenger.

Nedenfor finner du nyttig informasjon når du skal komme på kamp hos oss - også for deg som kommer på kamp for første gang.

Korrekt besøksadresse: Kristian Auberts vei 20, 0760 Oslo.

BILLETTER: Når du skal på Røa Dynamite Girls kamp, må du ha billett. Den kjøper du på forhånd hos TicketCo. Du finner informasjon om dette HER.

SESONGKORT: Liker du opplevelsen på din første kamp, anbefaler vi at du kjøper SESONGKORT. Dette gir deg mange fine opplevelser, og du tjener raskt inn sesonkortet i forhold til å kjøpe enkeltbilletter. I tillegg så slipper du å tenke på dette til hver kamp. Du har da fri adgang til alle hjemmekampene våre både i Toppserien og i NM i 2023….og du får en gratis kaffe på hver kamp:) Sesongkort kjøper du HER.

REISE TIL KAMP OG PARKERING: All informasjon om reise til Røabanen, parkering, HC-parkering og reservert parkering for gravide eller kvinner med små barn finner du HER

ER DET FØRSTE GANG DU ER PÅ KAMP? GRATULERER!

Første gang på kamp er alltid spennende, og vi er et engasjert team i Røa Fotball Elite som ønsker at du skal finne deg godt til rette og få en god opplevelse.

BORTE ELLER HJEMMELAGS-TRIBUNE?: Bortelagstribunen (uten tak) finner du rett etter kiosken når du kommer inn på stadionsområdet. Røa Dynamite Girls-tribunen (med tak) er rett bortenfor bortelagstribunen.

SERVERING OG SUPPORTERUTSTYR: Det er åpen kiosk på hver hjemmekamp. Den åpner minst 1 time før kampen, og stenger 15 minutter etter kampslutt. Kiosken finner du rett innenfor stadionportalen. Der kan blant annet kjøpe kaffe, vafler, brus, pølse og is. Vi anbefaler selvfølgelig våre verdenskjente «Røavaffel». 

Du finner mer info om det vi har å tilby i kiosken HER

Supporterutstyr som du kan kjøpe finner du HER

RøaDynamiteGirls_Selfievegg_Jubelrop_RøaSenterVårCup_2023_230416.JPG
Selfie med maskottene

FANZONE - 1 time før kamp

Vi inviterer barn og unge på Fanzone før kamp. Vi setter opp ulike aktiviteter som Røablinken, småbaner for fotball og andre morsomme poster som dere kan kose dere med fra ca 60 minutter før kampstart.

MØT VÅRE SPILLERE I SELFIE-ZONE: Etter hver kamp stiller spillerne våre opp i «Selfie-zone» rett etter kampslutt. Her kan du snakke med dem om kampen, få autografer, spillerkort og ta selfies sammen med dine favorittspillere – enten de er idoler/forbilder eller bare for å ha det som et minne fra kampen.

Rett etter kampen, møter du våre Dynamite-spillere i Selfie-zone. Den er rett ved garderobeinngangen ved klubbhuset. Her skriver spillerene autografer, deler ut signerte spillerkort, tar selfie med deg og snakker om kampen.

Hvor lenge før kampstart bør jeg komme?

Det er lurt å være ute i god tid. Har du barn bør du teste vår Fanzone, som åpner 1 timer før kampstart. Kommer du i god tid, får du en bedre opplevelse og kan være med å skape stemning på tribunen, treffe kjente og få deg en kaffe og en Røavaffel i kiosken før kampen. Spillerne varmer også opp før kampstart, og speaker deler viktig kampdagsinformasjon.

Hva er det lurt å ha med på kamp?

Kle deg etter været. Noen ganger er det greit å ha med seg et pledd, men vår stadion er ofte i solen, og da trenger du solbriller:) Disse tingene skal du ikke ta med deg på arenaen: paraply, flasker, bluss/pyro, skarpe gjenstander…og selvfølgelig rusmidler og våpen.

Hund og røyking (og rusmidler)?

La hunden bli hjemme sammen med tobakk, så får alle en topp opplevelse på arenaen. Vi ønsker ikke alkohol eller andre rusmidler på arenaen, og personer under påvirkning av dette må påregne å bli bortvist. Det er barn på stadion, og alle skal ha en god opplevelse når de er hos oss.

Trådløst nettverk
Har du behov for å benytte deg av trådløst nettverk som funksjonær eller journalist, så kan du få koden til nettverket ved å henvende deg i klubbhuset. Henvend deg til Per-Ivar Stokkmo (mediesjef) eller ta kontakt på 900 60 941.

Toaletter
Toaletter finner du i gymsalen, det røde bygget med solcellepanel på taktet, ved siden av klubbhuset. Inngangsdøren finner du på oversiden (siden som vender bort fra hovedbanen). 

NB! Toalettene i klubbhuset er reservert for spillere, trenere, funsjonærer og delegater, og skal ikke benyttes av publikum på kampdag!

Tilbakemeldinger og forbedringer
Har du en opplevelse som du ikke er fornøyd med, så vil vi gjerne bli bedre. Send gjerne en tilbakemelding til: per-ivar@roail.no.

VI GLEDER OSS TIL Å ØNSKE DEG OG DINE VELKOMMEN PÅ KAMP! 

RFE_ArnaBjørnar_Seiersbilde_4_0_Lagbilde_Cut_ErlingLøkken-kopi.jpeg