Vinden i ferd med å snu

Klart best mot LSK

200704 Vilde Fjelldal of Røa during the Toppserien football match between Røa and Arna-Bjørnar on July 4, 2020 in Oslo. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0010

Sist oppdatert: 25. apr 2022 Skrevet av: perivar

 

KLAR BEDRING PÅ SØNDAG!

På søndagens kamp i LSK-hallen kunne vi endelig vise hva vi er gode for:) I en kamp mot en motstander som av alle er spådd å være «topp 4», viste vi hva Røa Dynamite Girls har på gang. Geir har jo hele tiden sagt at dette går rett vei, men – ærlig talt – det er klart at vi også er skuffet når vi både kunne og burde ha vunnet i to av de første fire kampene.

Uansett, søndag skjedde det ting.

Tar kommandoen, brenner straffe

Vi tok kommandoen fra start, og vi dominerte, var aggresive i presset og styrte kampen. Allerede etter 6 minutter slår Sarah en corner og Synne blir lagt i bakken; Straffe til Røa. Dessverre går straffen denne gangen noen centimeter for mange over vinkelen.

Vi fortsetter å dominere gjennom hele omgangen, selv om LSK etterhvert kommer noe mer med. 0-0 til pause.

I andre omgang er LSK mer med. Etter 55 minutters spill kommer Andrea Wilmann langs dødlinja på høyre kant, og legger inn foran mål. På bakre kommer en udekket Nina Jacobsen, og får en alt for lett jobb med å heade ballen i mål 1-0 til LSK.

Fortsetter å være best i 2. omgang –

Etter dette har LSK ballen mye, men skaper ingenting. Det er vi som er aggressive og har sjansene. Etter drøye 60 minutters spill får Frida en flott pasning fra Mia S. Frida som står rett utenfor 16 meteren, smeller til og ballen har soleklar retning mot mål – men den går via armen til en LSK-spiller som står innenfor 16-meteren. Vi har sett klippet gang på gang. Armen er aktiv og det er en soleklar straffe. Men det dømmer ikke dommeren.

Vilde scorer rundens fineste mål

Vi fortsetter trykket, og etter 81 minutter får Vilde, som står sentralt rett innenfor 16- meteren,  en flott heading fra Christina. Vilde tar den på direkten og kliner den helt inne ved stanga. Runden klart beste mål!!!  Se det og stem på Vilde her:

https://toppserien.no/nyheter/runde-5-kandidater-til-rundens-mal-toppserien/?

 Fortjente seier

Med 1 straffe som vi misset og en straffe som vi skulle ha hatt, men ikke fikk samt at vi var klart best, tar vi med oss dette inn i kampene fremover. Vi har bevist at vi er gode og vi har mye på gang.

Kom på kamp på Røabanen onsdag 27. april, kl 18:00

Vi møter Rosenborg hjemme på onsdag. Begge våre foregående hjemmekamper har vi hatt nest flest på tribunen. Det betyr mye for hele laget. Vis at du bryr deg. Vis at du heier på oss. Still på kamp på onsdag. Ta gjerne med familie, venner og laget ditt!

Heia Røa!