Viktig seier – og tilbake i flytsonen

Vinner fortjent

Sist oppdatert: 23. apr 2023 Skrevet av: Per-Ivar

 

Røa tar en ny, fortjent seier

Røa starter bra og allerede i det fjerde spilleminutt blir det nesten scoring når Ragne slår inn foran mål og Tuva er millimetere unna å få tåspissen på ballen rett foran mål og Avaldsneskeeperen.

Nok en Dynamite-spiller tegner seg på årets scoringsliste – Anya

Vi  fortsetter å spille bra og presse. I det 17. spillerminuttet får vi uttelling. Synne slår en corner som kommer i retur tilbake igjen til Synne. Hun slår inn påny. Der er Anya så godt som udekket foran mål – hun header ballen kontant i mål.

Vi tar pause uten at Avaldsnes har skapt noen særlige utfordringer for oss.

Det står 1-o til pause

Andre omgang ble jevnere. Avaldsnes startet omgangen bedre, og i det 53. spilleminuttet får de sin første avslutning for dagen. …….i nettveggen.

Tuva sørger for økt ledelse

Etter 62 minutter sender Mia en lang ball opp til Tuva. Hun utfordrer og passerer Avladsnesstopperen elegant, og tar med seg ballen og slår inn. Fra langt og skrått hold, klinker hun til. Ballen går i bue over Avaldsnes sin keeper, via stolpen og i mål – en drømmescoring. Det står 2-0 på Røabanen.

Avaldsnes med god mulighet

Rett etterpå – etter 65 minutters spill – er vi heldige. Hildegunn er langt ute og Svandal smeller til med et kjempeskudd – i tverrleggeren. For en mulighet!

Drømmescoring for Avaldsnes

I det 80. minuttet får Avaldsnes et frispak på ca 20 meters hold – og for en scoring. Dahl skyter i krysset til høyre for Hildegunn. Hildegunn kaster seg etter ballen, men den var perfekt plassert, og lite å gjøre med for vår sisteskanse. Det står plutselig 2-1 og Avaldsnes øyner muligheten.

Røa nærmest scoring i sluttminuttene

Allikevel er det vi som er nærmest scoring i de siste minuttene. Ett minutt på overtid er Tuva alene med keeper, men Alvaldsneskeeperen er heldig og redder på strek.

Selv om Avaldsnes har en bedre andreomgang, er det Dynamite Girls som skaper de største målsjansene.

Vi vinner fortjent på Røabanen i dag!

Takk til publikum

Det er ingen tvil om at dere som kom på kamp i dag bidro til å løfte oss frem. Mange folk og topp stemning på tribunen merkes hos spillerne nede på gresset. Kom på kamp. Det er viktig for oss1

 

Neste kamp er borte mot LSK i LSK-hallen den 29. april, kl 15.

Vår neste hjemmekamp på Røabanen er onsdag 3. mai, kl 19. Da ønsker vi Stabæk og deg velkommen

……og lørdag 6. mai er det ny hjemmekamp og superviktig at vi fyller tribunen med Røa-supportere. Da kommer Brann på besøk.