Vi teller ned…

Søndag er vi kun fornøyde med seier!

Foto: Myhre Foto

Sist oppdatert: 01. nov 2021 Skrevet av: perivar

 

Vi gleder oss til søndag……….men er også spente. Årets 1. divisjon er en thriller – både i topp og bunn. Det samme gjelder bunnen i Toppserien.

Søndag 7. november spilles det flere avgjørende kamper. I bunnen kjemper KIL/Hemne og Grei om å unngå kvalik og nedrykk. I Toppserien kjemper våre gode naboer, Stabæk og Lyn, om å unngå kvalikplass sammen med Avaldsnes.

Men for oss – i Røa Dynamite Girls og oss som er Røabeboere – er det som skjer på Røa Kunstgress på søndag langt viktigere. Klokka 12 er det avspark. Det kunne nesten ikke vært mer perfekt for de som er glad i fotball. Vår siste hjemmekamp. På Røa. Mot den eneste motstanderen som har mulighet til å utfordre vårt direkte opprykk til Toppserien – Åsane.

Perfekt! Spennende! Utfordrende! En psykologisk thiller! OK, da….kanskje litt mer spennende en det vi i garderoben hadde håpet på, men helt riktig i forhold til å tilføre entusiasmen og spenning for supportere og andre fotballglade mennesker.

Og vi kommer til å stille forberedt. Vi har ikke tapt en eneste seriekamp i år. Vi har fått hvilt godt og alle jentene er heltente og vil gi absolutt alt.

Geir, Fredrik og Lars-Erik jobber nå intenst med å «fintune» laget og taktikken. Fysioterapeut Jørn stiller opp for å sørge at kroppene er klare til kamp. Vi skal gi alt!

For; Seier betyr at opprykket er sikret. Da kan vi feire sammen med dere – supporere, støttespillere, Røaentusiaster – på hjemmebane. Norges Fotballforbund vil gi oss serievinnerpokalen. Vi kan dele gleden og entusasmen med dere. Perfekt!!!

Og det er viktig for oss som er Røa Dynamite Girls!

Velkommen på vår siste hjemmekamp og vår opprykkskamp søndag 7. november 2021, kl 12:00.

Billetter finner du her.