Ubeseiret gjennom besøket i 1. divisjon

Slo Grei 5-0

Foto: Myhre Foto

Sist oppdatert: 15. nov 2021 Skrevet av: perivar

 

FOR EN SESONG!

Søndag hadde vi årets siste seriekamp. Vi hadde møtet hjemme på Røabanen den 5. juni mot Grei i bakhodet, der vi spilte 1-1.

Grei hadde en teoretisk sjanse til å unngå nedrykk – hvis absolutt alt gikk deres vei og de vant kampen. Vi derimot hadde solid motivasjon for at vi ikke skulle bli beseiret i årets seirespill og for at vi skulle vise at vi kunne løfte oss fra forrige kamp mot Grei. Alle skulle forstå at Røa Dynamite Girls hører hjemme i Toppserien!

I tillegg kunne Tuva sikre tittelen årets toppscorer i kampen mot Miriam Vilnes Mjåset (Medkila) og Katarina Dybvik Sunde (Åsane).

Vi åpnet kontant og allerede i 1 spilleminutt spilte kunne en godt plassert Nadia kjempe seg foran en Greiforsvarer og sette vårt første mål fra 5 meter, etter gjennomspill og kjempepasning fra venstre kant fra Rakel.

Vi forsatte å presse. Denne kampen er helt klart vår.

Mål nummer to kom etter 14 minutter. Denne gangen fra høyre side. Mia S slår en langpasning fra høyre mot mål, og Tuva timer sitt løp perfekt og header ballen i bakken og i mål – igjen fra 5-metersstreken.

Det tredje målet starter litt som det forrige. Denne gangen er det Marie som slår langpasningen. Nadia kommer først på ballen i en duell med en Greiforsvarer, og header tilbake til Mia H – som knaller kontant til og setter ballen i nettaket – lenge før keeper engang kan tenke på å reagere. Det står 3-0 til oss etter 29. minutters spill.

Mål nummer 4 kommer på corner i det 32 spilleminuttet. Flere spillere kommer på løp og ballen blir slått inn foran mål. En Greispiller header videre og nesten på strek, der står det mange spillere, og en av våre header utover, via en Greispiller til Ragne. Vår gudbrandsdøl får kranglet ballen inn mellom et knippe spillere fra begge lag fra ca 6 meter, og dermed vi kunne gå til pause med en komfortabel ledelse.

Vi gjør noen bytter i pausen, Julie kommer inn for Rakel, Sarah erstatter Mia H og Birgitte går inn for Marie. Litt roligere i 2 omgang, men vi dominerer.

Den siste scoringen kommer etter 54 minutter. Ragne fanger opp ballen midt på Grei sin banehalvdel, dribler seg fint igjennom flere spiller og skyter. Keeper kaster seg, men må gi retur. Tuva er helt alene på venstre kant, keeper er utspilt, og Tuva triller ballen lett i mål fra 2 meter.

Mer er det ikke å si om denne kampen. Vi setter et verdig punktum for årets sesong. En solid 5-måls seier.

Gjennom denne sesongens serie har vi scoret 54 mål, sluppet inn 6, noe som gir en målforskjell på hele 48. 

Tuva blir toppscorer i 1. divisjon, med 13 mål – 3 mål foran sine konkurrenter fra Medkila og Åsane.

Vi gleder oss til Toppseriespill i 2022, og takker våre samarbeidspartnere, støttespillere og supportere.

Velkommen på kamp i 2022

TRYKK HER FOR høydepunkter fra søndagens kamp!

Foto: Myhre Foto