Overkjørt av Vålerenga

Vårt største tap i år!

Sist oppdatert: 12. jun 2022 Skrevet av: perivar

 

SJANSELØSE I DAG, DESSVERRE!

Vi vet at det blir en utfordrende kamp når Vålerenga – tabelltoer – kommer på besøk på Røabanen.

Allerede etter 2 minutter får da også Thorsnes en stor sjanse når hun ender opp alene mot Hildegunn i feltet. Men Hildegunn legger press, og Thorsnes sette ballen over mål.

Etter 22 minutter spill kan Brekken sette det første målet til Vålerenga. En retur fra Røablokka går til Brekken, som lurer den under Hildegunn og i mål.

Vålerenga får stadig bedre grep utover omgangen, og mål nummer 2 kommer ti minutter etter det første; Brekken igjen! Hun får et fantastisk fint innelgg fra Thomsen, og kommer i full fart, og kan heade ballen kontant over Hildegunn og i mål.

Røa kommer litt til hektene etter mål nummer to for Vålerenga, men det er først etter 37 minutters spill at vi faktisk får en avslutning. Rakel kommer seg rundt på venstre kant og slår inn til Tuva. men dessverre går Tuvas skudd over mål. Egentlig en super sjanse for oss.

I det 45. spilleminutt får Vålerenga mål nummer tre. Brekken har målgivende da hun sender ballen til Thorsnes. Thorsnes dribler seg gjennom to av våre forsvarsspillere og skyter med venstre fot forbi Hildegunn. Imponerende forarbeid og jobb av Thorsnes!

Vi går til pause med fortjent ledelse til Vålerenga!

Vålerenga gjør 2 spillerbytter i pausen, mens vi gjør hele 4!

Etter 53 minutters spill er Brekken på ferde igjen. Hun kommer stormende kliner til fra 5 meter, men over mål.

Etter 57 minutter gjør vi ennå et spillerbytte!

Spillerbyttene våre hjelper oss lite resultatmessig, for etter 61 minutter score Thorsnes igjenn. THomsen har målgivende da hun slår inn til Thorsnes som har klart å løpe seg fri, og kan heade ballen enkelt i mål fra kloss hold.

God fanzone før kamp – og super selfizone etter kampen – og flere tilskuere!

Før kampen hadde vi ekstra stor fanzone og det var mange som koste seg med det under kampen. Vinnerne av de forskjellig premiene vil bli kontaktet av Obos i løpet av de nærmeste dagene og publisert her hos oss.

Tross tap, stiller selvfølgelig våre spillere opp etter kampen og snakker med publikum i selfiezone, tar selfies og deler ut fotballkort med autografer.

Neste kamp er NM-kamp på Stabæk onsdag 15. juni, kl 18:00.

Vi klarte dessverre ikke tilskuer-rekord denne gangen. Vi tror at mange har valgt å ta turen til Ullevål for å se Norge – Sverige denne kvelden……for den kampen var utsolgt:) For vår del, kunne vi logge 570 kjøpte billetter, men kun 462 på arenaen.