Stang ut mot Lyn!

Dette er vi ikke fornøyde med

Foto: Solfrid Therese Nordbakk, Akersposten

Sist oppdatert: 09. mai 2022 Skrevet av: perivar

 

Ikke godt nok – ferdig snakka!

Søndag 8. mai gikk vi på en ny smell i serien. Etter en 2021-sesong der det meste gikk vår vei, har årets prestasjoner vært langt under det vi burde kunne prestere.

Første omgang mot Lyn var rett og slett ikke god nok. Riktignok er det ganske jevnspilt de første 15-20 minuttene, men vi er rett og slett ikke gode nok på topp. Lyn tar mer og mer over og det er de som får de største sjansene og mulighetene.

Etter ca 35 minutter kommer Lyn på sin høyre kant. Det ser ut som om vi har kontroll, men når vi slår ut for å klarere, spretter ballen rett i beina på Closs hos Lyn, og tilbake foran mål. Der står Palm, og setter ballen i mål. Lyn kan ta pause med ledelse.

Bedre i 2. omgang

Vi løfter oss, nok en gang, i 2. omgang. Begge lag starter rolig, men vi spiller langt bedre. Likevel får Lyn også muligheter, og har tre fantastiske sjanser på rad ca etter 56 – 57 minutters spill. Hildegunn i vårt mål storspiller og gjør flere helt rå redninger.

Etter 64 minutter, legger vi press på. Aina slår til Vilde, som sender ballen videre motsatt til Birgitte. Bjølviken hos Lyn sørger for straffe til oss, når hun river Birgitte ned.

Stang ut på straffen – straffes umiddelbart!

Nå har vi muligheten. Staffen settes lavt og hardt…..men dessverre i venstre stang helt nede ved matta, og ut. Rett etter setter Lyn igang et angrep på venstre kant. De slår en ball inn sentralt rett foran mål på ca 5 meter, som heades ut. Den går til Bjølviken som står på kanten ved 16 meteren. Bjøviken slår ballen til Palm, som står helt fri på 10-11 meter på venstre side. Hun klinker til med et fantastisk flott skudd nesten i krysset – Lyn leder 2-0.

Vi fortsetter presset og har grep om kampen, men Lyn forsvarer seg godt. Og kan til slutt ta en kontrollert seier.

Fortatt tro og håp!

Vi må erkjenne at vi mangler offensiv kraft fremover. Med de resultatene som vi har hatt i serien i år, er det nok lett for mange av dere å tvile og lure på hvordan det skal gå med oss i årets Toppserie. Det er derfor på sin plass å minne om at mange av våre mest offensive spillere ikke kan spille kamper nå….men de er på plass til sluttspillet.

Vær ikke i tvil. Vi skal fortsatt gå for å vinne kampene våre – også i serien.

NM-kamp borte mot Runar er neste

Onsdag 18. mai kl 18.30 spiller vi 2. NM-runde i Sandefjord mot Runar.

Neste hjemmekamp på Røabanen 22. mai

Vi ønsker revansj mot Stabæk når de kommer til Røabanen søndag 22. mai, kl 15:00. Vi håper at du kommer på tribunen.

Foto i artikkelen: Solfrid Therese Nordbakk, Akersposten

Trykk her og les hva Akersposten skriver om kampen