Marita Holmen Iversen tar et nytt år i Røa

- Jeg er superoptimistisk med tanke på 2020

Marita Holmen Iversen i aksjon under folkefesten i november. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Marita Holmen Iversens comeback blir varig. Nøkkelspilleren blir værende på Røa ut 2020 etter å ha forlenget kontrakten med klubben.

Sist oppdatert: 29. nov 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Marita Holmen Iversens comeback blir varig. Nøkkelspilleren blir værende på Røa ut 2020.

– Jeg velger et enda et år med Røa fordi den halve sesongen som jeg var med på i år var utrolig inspirerende og artig, til tross for mange skuffende resultater.

– Dessuten føler jeg meg rar uten fotballen. Hvem er jeg da, liksom, spør Holmen Iversen retorisk.

For midtbaneterrieren, som også har figurert på venstre back denne høsten, kjenner på en voksende motivasjon og glede ved fotballen etter at hun først la fotballskoene på hylla etter 2017-sesongen. Høstsesongen har vekket en sult og indre driv i Røas nummer 24, og hun ser frem til å ta fatt på vintertreningen med Geir Nordby og Dynamite Girls for å stille best mulig rustet til 2020-sesongen.

Og det er nettopp treneren som løftes frem som den viktigste nøkkelen til at Holmen Iversens comeback forblir varig.

– Drivkreftene bak mitt comeback har mye med Geir å gjøre. Han har jobbet med å få meg til å skjønne at livet er bedre med fotball og at jeg har mange kvaliteter å bidra med i laget. Jeg er superoptimistisk med tanke på 2020. Spillerne som ser ut til å danne troppen er gode fotballspillere og fantastiske personer. Det samme gjelder støtteapparatet, forteller hun, og legger til en dårlig skjult hemmelighet fra treningsfeltet.

– Men de er bare ikke så gode spillere, ler Holmen Iversen.

En spennende sesong i vente

– Det jobbes i tillegg hardt for at vi spillerne skal kunne ha en så profesjonell hverdag som mulig, noe jeg tror vil forbedre våre prestasjoner i neste sesong. Det blir også spennende med ny seriestruktur. Målet må være å havne i A-sluttspillet.

Marita Holmen Iversen har vært en sentral brikke for Geir Nordby og Røa siden comebacket. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

At Holmen Iversen tar fatt på en ny sesong på Røa har gledet hele støtteapparatet og administrasjon. Fandenivoldsk innsats, hel ved og lagspiller er ofte superlativer som brukes for å beskrive hennes tilstedeværelse i garderoben og på banen. Det spares heller ikke på ordene, noe det sjelden gjøres uansett, når Geir Nordby beskriver hva denne kontraktsforlengelsen betyr.

– Marita har bidratt stor etter at hun kom i sommer. Med sine holdninger og ikke minst spillestil har hun hevet hele laget. Hun har et internasjonalt snitt på sitt beste, besitter rutine og ro krydret med en helsikes vinnervilje og smartness de fleste bør misunne henne.

– I tillegg er hun et utrolig bra menneske. Så Marita er en nøkkelsignering.

Vi gleder oss på vegne av Marita at det blir Røa-fotball også i 2020!