«Må vinne på lørdag»

Da ligger vi på 5. plass

4 forskjellige målscorere i forrige oppgjør. Foto: Erling Løkken

Sist oppdatert: 07. sep 2023 Skrevet av: Per-Ivar

 

KLARE FOR BERGEN OG ARNA-BJØRNAR

Lørdag har vi en ny bortekamp i Toppserien når vi tar turen over fjellet for å møte tabell-jumbo Arna-Bjørnar.

Vi har 4-1-seireren fra 3. juni på Røabanen friskt i minne, men tar selvfølgelig ingenting for gitt. Arna-Bjørnar er nok minst like opptatt av å vinne denne kampen som oss. Avaldsnes – som møter Åsane på lørdag – ligger kun to poeng foran Arna-Bjørnar. Her er det nok en innbitt kamp om kvalik-plassen i denne runden. Vi forventer derfor at Arna-Bjørnar vil gi alt for å stoppe oss.

Arna-Bjørnar uten sin viktigste spiller fra forrige oppgjør

Samtidig har Arna-Bjørnar mistet en stor offensiv kapasitet da de sa farvel til den spilleren som ga oss mest utfordringer i vårt forrige møte; Miljana Ivanovic. Riktignok har de hentet inn 4 nye spillere til sin tropp – én vingback (Hanna Boubezari), Mari Nyhagen (kantspiller) og Ina Gaustad (forsvar) og Imane Chebel (midtbane/midtstopper). Dette tyder på at de har styrket sin defensive kapasitet. Dermed må vi forvente oss en tøff kamp på Arna-Bjørnas banehalvdel.

Tro på seier og avansement på tabellen

Vårt lag har fått en pause fra kamptrening og bedre tid enn vanlig til å forberede denne kampen. Vi har Siw Døvle tilbake fra skadeavbrekk, og både Maiken og Kaja har fått sine første kamp unnagjort. Alt i alt burde vi være svært godt forberedt kampen på lørdag. Vi har et lag som vet at de kan vinne og som er topp motivert for å innta 5. plassen på tabellen – og beholde den resten av sesongen.

Hovedtrener Geir Nordby sier; «Jeg tar aldri noe for gitt, og vi møter et annet lag i denne kampen enn vi gjorde i juni. Vi har en klar plan for laget, og selvfølgelig må jeg forvente at vi leverer på et nivå som gir oss seier mot Arna-Bjørnar. Det er jeg sikker på at både spillerne, supporterne og vi som trenere nærmest ser på som et krav. Samtidig skjer det stadig overraskelser på fotballbanen, så vi er på ingen måte hovmodige eller så trygge på seier, at vi senker skuldrene og lar være å fokusere. Kampen skal spilles, og vi må levere bra i alle posisjoner. Alle lag i Toppserien er blant Norges beste fotballag. Det skal vi huske på når vi møter Arna-Bjørnar i Bergen kl 15:00 på lørdag.»

TIL SLUTT: Vi minner om hjemmekampen vår på Røabanen mot RBK den 16. september. Her skal vi dra til litt ekstra. Vår kamppartner, OBOS stiller med ekstra stor «fanzone», vi trekker middag for 2 på Restaurant Feinschmecker, Diadora har skuddkonkurranse og Empet Røa Dyreklinikk har sørget for et show du kommer til å glede det til å se. Kampstart er kl 16:45, men kom minst 1 time før til fanzone og andre gode oppelvelser.

NRK viser kampen direkte, så DU må komme og skape liv på tribunen og et skikkelig show for TV-seerne!

 

God steming i forrige oppgjør mot Arna-Bjørnar. Foto: Erling Løkken,