Klar for cupmøte mot gamle lagvenninner

Cupens 1. runde

Sist oppdatert: 23. sep 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Tirsdag ettermiddag ble NMs 1. runde trukket. Der ble det klart at Røa møter 1. divisjonslaget Fart på hjemmebane.

Med det ligger det an til å bli et spennende gjensyn med tidligere lagvenninner for Mathilde Harviken, Dorthea Mørkved Glorud, Frida Dybvig Haugen og Ingrid Kvernvolden. Førstnevnte mener det ligger an til å bli en interessant kamp, hvor Røa må regnes som favoritter.

– Det kan bli en spennende kamp. Det blir gøy å møte Fart, men samtidig litt rart. Jeg kjenner spillerne og trenerteamet veldig godt, men det blir noe helt annet å være på motstanderlaget, forteller Harviken.

Røas nummer 16, som meldte overgang fra laget som rykket ned fra Toppserien i 2019, har vært et lyspunkt i en ellers varierende Røa-sesong. Harviken, med sin allsidighet, har bekledd en rekke posisjoner i løpet av de første 13 serierundene, og har også blitt kåret til Røas beste i flere kamper. Nå ser den anvendelige spilleren frem til hva cupen kan bety og ha å si for Røa samtidig som man jakter poeng på tampen av årets seriespill.

– Det blir jo et tøffere kampprogram, men jeg håper vi spiller noen gode kamper og får med oss gode opplevelser som kan bidra til mye positiv energi i gruppa. Det blir ekstra viktig nå i innspurten av sesongen.

Kampen er ikke berammet så vi kommer tilbake til tid for avspark og billettsalg.

For øvrige kamper, se mer om årets cupspill her.