Irene Castillo Didriksen blir fast A-lagsspiller

Løftes videre opp i Røa

Portrett av Røas Irene Castillo Didriksen fotografert på Hotel Barceló i Marbella.

Sist oppdatert: 19. jul 2023 Skrevet av: Per-Ivar

 

Irene fast inn i A-lagstroppen

Irene har gått gradene å spilt ungdomsfotball i Røa IL i flere år. I år har hun gjort seg bemerket på seniornivå.  Hun står, blant annet,  med 10 mål på 13 kamper for Røa 2. Gjennom gradvis økning av treningsdosene og med mer systematisert trening, dedikasjon og mye egen motivasjon for å utvikle seg, har hun hospitert jevnlig med Røa Dynamite Girls både gjennom vinteren og våren 2023. Den 3. juni i år fikk hun også sin debut i Toppserien da hun kom inn i hjemmekampen mot Arna Bjørnar – som tilslutt endte med en 4-1-seier.

Vi er glade for at vi kan bidra til at hun utvikler seg videre. Nå er det tid for at hun tar det neste steget i utviklingstrappen sin.  Irene blir flyttet opp i a-stallen som et fast medlem.

Vi i Røa synes at dette er fantastisk bra – også fordi dette er i henhold til strategien til klubben med å utvikle flere yngre spillere fra egne rekker. Vi gleder oss til å følge utviklingen til Irene videre, og gi henne ytterligere utfordringer og en enda sterkere profesjonalisering. Vi er sikre på at dette vil hjelpe henne videre mot å nå sine mål.

Gratulerer og velkommen, Irene!