Hildegunn banens beste

...da vi tapte mot Stabæk

Sist oppdatert: 02. mai 2022 Skrevet av: perivar

 

Lørdagens kamp mot Stabæk ble en ny nedtur for oss!

Igjen så starter vi kampen bra, men det er kun i de første minuttene.

Stabæk tar mer og mer over. Selv om vi også har muligheter, er Stabæk et beste laget. De får flere gode sjanser, men Hildegunn er god mellom stengene. Det står 0-0 til pause.

Det første kvarteret i 2 omgang dominerer Røa, og vi får flere sjanser. Bare etter 2 minutter har Malene en god mulighet. Hun setter ballen helt nede ved stolperoten fra ca 18 meter, men Stabæk sin keeper redder. Etter 57 minutter får vi corner. En ny mulighet for Røa, og Sarah slår presist inn, treffer hodet til Synne M, men Synne header dessverre over mål.

Igjen overtar Stabæk, og de får flere gode muligheter på rekke og rad. I det 65 spilleminuttet har Stabæk en kjempesjanse når de slår et innlegg fra vestre som Omarsdottir header presist mot målet. Hedigvis står Synne M klar, og redder på strek. Sarah prøver seg med et godt plassert og knallhard skudd etter 70 minutter, men Stabæk sin keeper klarer å slå ut til corner. Igjen er Synne M godt plassert i feltet, men header igjen over.

77 minutter er spikt når Huseby hos Stabæk får ballen i mellomrommet, og slår til Andersdal. Andersdal treffer feil på ballen – et sleivspark – som viser seg å være perfekt. Ballen lander hos Omarsdottir, som er alene med Hildegunn. Hun tupper ballen forbi Hildegunn, og i mål.

Etter dette begynner Stabæk å trekke ut kampen, og vi begynner å bli stadig mer stresset. Vi fighter skikkelig for å få en utligning. Flere Stabæk spillere ligger lenge på gresset når de blir felt.

I de aller siste sekundene – 90+6 minutter – legger Sarah inn et godt innlegg som treffer Oline perfekt. Oline nøler ikke, og skyter via en Stabæk-spiller og i mål. Vi jubler for utligningen……men for tidig. Det viser seg at Vilde, som sto foran keeper, sto i offside. Målet vårt blir korrekt annulert, og vi taper en ny kamp i Toppserien.

Hildegunn gjorde en kjempekamp, og ble fortjent kåret til banens beste!

Nok en gang ser vi fremover. Søndag 8. mai, kl 15:00 tar vi imot vår nabo Lyn på Røabanen. Lyn overrasket med å slå Rosenborg søndag 1. mai, så det er ingen tvil om at vi må opp i ringene for å vinne neste kamp.

Vi har troen på at vi kan slå Lyn, og ønsker en god og entusiastisk supportergjeng på Røabanen søndag 8. mai, kl 15:00.