Samarbeidspartnere

Partnere Toppserien

Generalpartner

Hovedpartner

Hovedpartner

Ligapartner

Ligapartner

Hovedpartner Røa Fotball Elite

Hovedpartner Klubb

Ligapartner

Bli Dynamite Girls-partner!

Sammen – for drømmene!

Norsk og internasjonal kvinnefotball er i vinden som aldri før. Røa Dynamite Girls er den eneste klubben i Toppserien som er tuftet og bygget 100 % opp for kvinner. Røa Fotball Elite- klubben som setter kvinner sine muligheter først.

Hvis du synes at like muligheter for kvinner og menn innen idrett er viktig, så kan ditt firma være med og sørge for at kvinner får like muligheter også i praksis. Samtidig vil dere bli assosiert med selve ikonet innen norsk kvinnefotball – Røa Dynamite Girls. Du får god profilering og synlighet og du gjør dine ansatte stolte og motiverte. Ditt selskap blir en del av den gode Røakulturen  – et miljø som virkelig engasjerer seg og gjør en stor forskjell for kvinnefotball i mange klubber i Oslo og omegn.

Vi er sterke på sosiale medier – og tror at vi er best i Toppserien der. Røa Dynamite Girls er også en attraktiv markedsplass som din virksomhet kan ha nytte av å være en del av.

Vi tror at du vil ha «value for money» og ønsker at din bedrift skal få noe igjen for å være vår samarbeidspartner, både i form av synlighet og kunder. Og vi ønsker å bygge ditt kontaktnett og la deg møte nøkkelpersoner du kan ha glede av i dag og for fremtiden.

Kontakt Per-Ivar Stokkmo på 900 60 941 eller per-ivar@roail.no. Sammen kan dere lage den perfekte løsningen for din bedrift. 

PS! Vi har partnersamlinger minst 4 ganger i året der dere kan styrke nettverket og få faglig påfyll.

Samarbeidspartnere - Røa Dynamite Girls

Generalsamarbeidspartner
Utstyrsleverandør
Gullpartner
Sølvpartner
Strategisk partner
Bronsepartner

Bronsepartner
Bronsepartner
Bronsepartner
Bronsepartner

Bronsepartner
Bronsepartner
Støttespiller
Støttespiller
Strategisk partner
Digitalpartner