Samarbeidspartnere

Partnere Toppserien

Generalpartner

Hovedpartner

Hovedpartner

Ligapartner

Ligapartner

Hovedpartner

Bli Dynamite Girls-partner

Sammen – for drømmene!

Norsk og internasjonal kvinnefotball er i vinden som aldri før, og Røa Dynamite Girls er den eneste klubben i Toppserien som er bygget 100 % for kvinner – og klubbensom setter kvinnenes muligheter først.

Synes du at like muligheter for kvinner og menn innen idrett er viktig?  Vil ditt firma være med å ta et ansvar for like mulgheter også i praksis – og samtidig bli assosiert med selve ikonet innen norsk kvinnefotball? Har du lyst til å gjøre dine egen ansatte stolte og motiverte, og at dere blir en del av en kulturen og et miljø som virkelig engasjerer seg og gjør en stor forskjell for kvinnefotball i mange klubber i Oslo og omegn?

Vi er sterke på sosiale medier – og tror at vi er best i Toppserien der. Røa Dynamite Girls er også en attraktiv markedsplass som din virksomhet kan ha nytte av å være en del av.

Vi tror at du vil ha «value for money» og ønsker at din bedrift skal få noe igjen for å være vår samarbeidspartner, både i form av synlighet og kunder. Og vi ønsker å bygge ditt kontaktnett og la deg møte nøkkelpersoner du kan ha glede av i dag og for fremtiden.

Kontakt Per-Ivar Stokkmo på 900 60 941 eller per-ivar@roail.no. Sammen kan dere lage den perfekte løsningen for din bedrift. 

PS! Vi har i «vanlige (ikke-pandemi) tider» partnersamlinger minst 4 ganger i året, og her ser du et lite utvalg fra dem:

Partnersamling 30. mars 2022

Inspirerende frokostmøte hos RSM Norge

Frokostforedrag med Karoline Dyhre Breivang og Mads Kaggestad om prestasjonskultur

Rundet av 2019 med stil

Samarbeidspartnere - Røa Dynamite Girls

Generalsponsor
Utstyrsleverandør
Gullpartner
Sølvpartner
Strategisk partner
Bronsepartner

Bronsepartner
Bronsepartner
Bronsepartner
Bronsepartner

Bronsepartner
Bronsepartner
Klubb GLAD-RØA
Klubb GLAD-RØA
Strategisk partner
Digitalpartner