Tre Røa-helter inn i styret

Marthe Braavold Johansen, Gunhild K. Herregården og Siri Nordby har alle lange og innholdsrike karrierer bak seg i Røa-drakt.

Sist oppdatert: 19. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Samlet har de 773 kamper for Røa. Nå utgjør de en del av Røas nye styre.

Under Røa Fotball Elites årsmøte 5. mars ble nytt styre valgt inn.

Mangeårige styreleder Harald Nickelsen ble gjenvalgt som leder for et styre med både kontinuitet og fornyelse. Og det er ingen hvem som helst som nå skal bistå i arbeidet som kreves for at Dynamite Girls skal ta nye steg og titler i årene fremover.

Til det kreves god økonomisk styring og knallhard jobbing i alle ledd. Derfor er det særlig oppløftende at styret som ble valgt sikrer bred kompetanse og et brennende engasjement for Røa og kvinnefotballen.

Marthe Braavold Johansen, Gunhild Herregården og Siri Nordby etter cupfinaleseier.

Inn kommer nemlig Siri Nordby, Marthe Braavold Johansen og Gunhild Herregården, med uhorvelige mengder erfaring etter mange år i Røa-drakt bak seg, samt bred arbeidserfaring etter endt fotballkarriere.

For med 773 kamper fordelt seg i mellom utgjør Braavold Johansen, Herregården og Nordby en uhyre kompetanserik, erfaren og verdifull trio for klubben.

Nesten ni år etter at trioen startet cupfinalen for Røa, sitter Braavold Johansen, Herregården og Nordby nå altså i Røa Fotball Elites styre, sammen med nevnte styreleder Harald Nickelsen og Marianne Mæhlum, som også ble valgt inn ved årsmøtet tidligere i måneden.

Det er mye positivt som skjer i Røa og med kvinnefotballen i Norge generelt om dagen. Nå har man altså fått på plass et styre som er klare på å fortsette den positive utviklingen opp mot de organisatoriske, sportslige og økonomiske målene klubben har satt seg.

Klubben ønsker samtidig å takke Espen Hanæs, som ikke ønsket gjenvalg, for mange års innsats og bidrag i og rundt klubben.