Terminlisten for 1. divisjon 2021

Trener Geir Nordbys tanker om sesongen

Sist oppdatert: 20. jan 2021 Skrevet av: perivar

 

Terminlisten for 2021 er klar. Vi starter i 1. divisjon, men de nye reglene gjør at vi har mulighet for å spille mot toppserielagene i andre halvdel av sesongen.

De nye reglene for kvinnefotball som skulle ha trådt i kraft i 2020 vil gjelde fra denne sesongen. Det innebærer at hvis Røa Dynamite Girls blir blant de to beste lagene i 1. divisjon, vil andre halvdel av sesongen spilles mot de nederste lagene i Toppserien.

Dette representerer en unik sjanse for oss til å vise oss frem og løfte laget tilbake der de hører hjemme – i Toppserien allerede midtveis i årets sesong, sier hovedtrener Geir Nordby.

Det blir en  pangstart på serieåpning mot en av opprykkskandidatene, Medkila.

Det er kjempeviktig for oss å få en god start i den tøffe åpningen av årets sesong – først mot Medkila deretter Amazon Grimstad, sier hovedtreneren. Jeg forventer en tett og spennende vårsesong, men vi har ambisjonen klar: OPPRYKK!!

«Hvis vi greier å få til kvalikspill til høsten – og det er jeg overbevist om at vi skal klare med den gjengen vi er nå – så regner jeg at ØHIL blir det andre laget i dette sluttspillet», sier Geir. «Fra Toppserien er mitt tips at vi kommer til å spille mot Lyn, Stabekk, Arna Bjørnar, Kolbotn, Klepp og Avaldsnes» .

«Jeg tipper også at topp 4 og kampen om medaljer i Toppserien vil stå mellom RBK, VIF, Sandviken og LSK – i den rekkefølgen til slutt», smiler trener Nordby med et forventningsfullt og utålmodig blikk på årets terminliste for Toppserien og 1. divisjon, kvinner.

Heia Røa! Still på kamp og støtt Røa Dynamite Girls i kampen om ny plass i Toppserien!