Se hvem som er tilbake på feltet!

Ingrid Kvernvolden med gode nyheter

Ingrid Kvernvolden poserer under et presseevent før seriestart. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

2019-sesongen ble ikke som Ingrid Kvernvolden håpet på da hun signerte for Røa i fjor. Styrketester og balløvelser viser nå at pilen definitivt peker oppover for Røas nummer 8. 

Sist oppdatert: 14. jun 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

2019-sesongen ble ikke som Ingrid Kvernvolden håpet på da hun signerte for Røa i fjor. Styrketester og balløvelser viser nå at pilen definitivt peker oppover for Røas nummer 8. 

En korsbåndskade, som tilfeldighetene ville ha det til skulle ryke mot nettopp hennes nye klubb i november 2018, har ført til at det har blitt lite ball og mye rehabilitering for angrepsspilleren.

Ingrid Kvernvolden trener med ball igjen

Kvernvolden, som i 2018 gjorde 11 mål på 25 kamper i LSK-drakt, kan rapportere om meget positiv utvikling siden operasjonen i fjor høst.

– Det går veldig bra med meg om dagen. Jeg ligger foran skjema, og det er veldig gøy. Jeg tar jevnlige styrketester på kneet og disse har gått over all forventning.

– Jeg har startet med litt fotball også, hvor jeg er med på pasningsøvelser, avslutningsøvelser, diverse teknikk og det meste man kan gjøre uten å gå i dueller. Det er ekstremt gøy, sier Røas smørblide nummer 8, som samtidig sier hun skal skynde seg langsomt denne sommeren.

TILBAKE PÅ FELTET: En korsbåndsskadet Ingrid Kvernvolden er nå å se på treningsfeltet igjen. Foto: RFE

Tålmodigheten selv

En slik båndskade setter enhver fotballspiller på prøve, både mentalt og fysisk. Selv mener hun at hun tar tiden til hjelp, og lener seg på kyndig personell i jakten på comebacket og nye Toppserie-scoringer.

– Det er veldig positivt at kneet mitt ikke reagerer negativt på noen av disse aktivitetene, og det gjør at jeg kan være med på en del. Jeg er supermotivert til å være tålmodig og ikke ta noen sjanser, men å høre på fysioterapeuten min. Mest av alt gleder jeg meg til å komme tilbake i spill til høsten. Det er det jeg jobber mot, forteller Kvernvolden.

I morgen, kl. 12:00, møter vi Lyn til sommerens andre treningskamp på Røabanen. Vel møtt!