Røas toppscorer jakter sesongens tredje seier

Sist oppdatert: 03. mai 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

7. serierunde står for tur. Synne Kinden Jensen gleder seg til Vest mot Vest-oppgjør.

– Litt deilig at det kommer ny kamp såpass tidlig så vi kan revansjere tapet på onsdag.

Det sier Synne Kinden Jensen et drøyt døgn etter at Kolbotn har reist fra Røabanen med alle tre poengene 1. mai.

En hektisk uke med mange kamper på rappen gir nye muligheter for å sanke poeng og bygge selvtillit. Første mulighet til å finne tilbake til vinnerveien kommer allerede førstkommende lørdag mot Stabæk.

Det betyr et møte med gamleklubben for Kinden Jensen, som i vinter meldte overgang fra de Blaa Chixa til Røa. I Stabæk-drakta noterte Kinden Jensen seg for 15 scoringer på 58 kamper.

Røas nummer 9 understreker at det er noe hun tenker lite eller ingenting på i forkant av lørdagens bortekamp. Fokuset på prestasjon og seier overveier det, ifølge Røas toppscorer.

– Det har jeg tro på at vi skal klare, svarer angrepsspilleren med fire scoringer på seks seriekamper på spørsmål om Røa-publikummet kan forvente seier på Nadderud.

Blaa rivaler

Historisk sett har lørdagens motstander en god statistikk mot Røa. Over de 18 siste kampene har 11 av disse endt med seier til morgendagens vertskap. I 2018, derimot, ble trenden brutt, med to solide seiere for Dynamite Girls. I tilsvarende mai-oppgjør på Nadderud i mai 2018 vant Røa-jentene 1-3, mens en solid 2-0-seier på egen kunstgressmatte ble sikret på sensommeren.

Blir det flere scoringer på Kinden Jensen og Røa i morgen? Ta turen til Nadderud og støtt våre jenter på jakten etter sesongens tredje seier! Avspark 15:00.