MATHILDE OG ROSENBORG FOR STERKE

Onsdag møtte vi  – som forventet – et meget godt Rosenborg-lag. Vi gikk til kampen med en bra følelse etter den gode kampen mot Lillestrøm på søndag, og det var både håp og optimisme i Dynamite-gjengen.

God start for Dynamite

Og det viste vi også i starten av kampen. Vi hadde både ballen og trykket og flere målsjanser det første kvarteret, og etter noen minutter spill så det faktisk ut som om vi skulle gå opp i ledelsen da et nesten perfekt plassert heading av Anya strøk like utenfor venstre målstang hos Rosenborg.

Rosenborg overtar presset

Men etter et kvarters spill tok Rosenborg mer og mer over i første omgang, og da vi startet et angrep som ble headet tilbake til Rosenborgs midstopper av Mathilde, og hun sendte avgårde en langpasning til en udekket Sara Fornes rett utenfor 16-meteren, gjorde Fornes jobben som trengtes. 0-1 var et faktum.

Mål nummer 2 for Rosenborg kommer etter 30 minutter. Anna Jøsendal sender avgårde et langskudd med venstre fra 18 meter fra venstre side utenfor 16-meteren og helt nede i høyre hjørne i vårt mål. Igjen har vi gitt Rosenborgs spiller god plass og tid. En godt plassert ball som nok kom litt overraskende på Hildegunn. Rosenborg har hatt ballen og presset, så det er ikke så overraskende at Rosenborg får mål nr 2.

Rosenborg fortsetter presset, men på mål nummer 3 er Hildegunn dessverre uheldig og gir retur på et skudd hun normalt holder. Det kommer et innlegg fra Rosenborgs høyre kant til Emilie Joramo, som står rett utenfor 5-meteren, i det 38 spillerminuttet. Hun sender et ikke så alt for hardt skudd på Hildegunn, og fanger selv opp returen og setter den i mål.

0-3 til pause

Dermed går vi til pause med et en fortjent Rosenborg-ledelse, selv om de har fått noen litt for enkle mål, dessverre. Vi har også hatt våre muligheter i 1. omgang, men Anya på topp møter noen bautaer i forsvarsrekka til Rosenborg, og har ingen lett jobb.

Løfter oss i 2. omgang

I andre omgang er det et helt annet lag som kommer på banen. Vi er langt bedre og det er en ganske jevn omgang. Anya får en fin mulighet i det 57 spillerminutt, men Rosenborgs keeper rekker akkurat å spurte ut og sikre ballen før Anya.  Rosenborg hadde full kontroll på denne kampen, og vi har fremdeles en jobb å gjøre for å sikre vår første seier i årets Tippeliga.

Vi har nå møtt alle de 4 lagene som er forventet å være de som skal spille sluttspillet om seriemesterskapet i år i løpet at de 6 kampene som vi har unnagjort. Dynamite Girls tar steg og grep hele veien. Vi har flere av våre nøkkelspillere ute med skade. Det er gode tendenser å spore flere steder. Her er det bare å se fremover, justere og utvikle oss kamp for kamp frem mot sluttspillet og kampen om plass i Toppserien til neste år.

Stabæk på lørdag og Lyn på Røabanen 8. mai

Lørdag kl 16 møter vi Stabæk på Nadderud. Da går vi for vår første seier. Deretter skal vi følge opp mot Lyn hjemme på Røabanen søndag 8. mai kl 16.

Kjære publikum; Kom å hei på oss på kamp! Vi trenger dere som støttespillere på tribunen!