JENNY BLIR DYNAMITE GIRL

 

VELKOMMEN TIL RØA DYNAMITE GIRLS, JENNY!

I tråd med Røa Fotball Elite sin strategi om å utvikle  yngre Røa-spillere til å bli A-lagsspillere, er trenerteamet til Røa Dynamite Girls stolte og glade for å  ønske Jenny Storaker Skogmo velkomen som Røa Dynamite Girls.

Jenny er født i 2004 og kom til Røa fra Ullern Fossum i 2019. Fra hun var 6 år, spilte hun i Fossum, før hun var innom Ullern.

Jenny har representert Røa på J17, J19 og Røa Fotball Elite 2, og  har allerede over 50 kamper for klubben. Hun hospiterte første gang i Røa Fotball Elite allerede i 2020.

Hardt arbeid og dedikasjon gir resultater

I de tre årene Jenny har vært i Røa, har hun jobbet hardt og dedikert mye tid til fotball. Hun har vært et godt eksempel for andre medlemmer av teamet, og har hele veien vært en skikkelig ledertype i gruppen de siste 3 årene.

I tillegg til hennes gode lederegenskaper, er hun ekstremt rask og veldig dyktige i defensive en-til-en-situasjoner. Hun er flink til å forutse og tolke situasjonen, og dermed dyktig til å forsvare eget mål. Vi tror at Jenny vil være viktig med tanke på å styrke dybden i midtstopper- og vingbackposisjonen for A-laget. Målet med å ta Jenny med på 1. laget er å gi henne ytteligere utvikling slik at hun kan ta videre steg og i fremtiden bli en ledende profil i Toppserien og etterhvert også i ennå bedre ligaer.

Inspirasjon til andre jenter i Røa IL

Vi håper at dette også vil inspirere mange andre unge, talentfulle spillere som vi har i Røa i dag. Jenny skal selvfølgelig ha æren for at hun har kommet så lang som hun har gjort. Både hennes personlighet, arbeidet, engasjementet og treningsiveren i kombinasjon med ønsket og viljen til å lære, er et strålende eksempel for de som ønsker å ta de samme stegene.

Meldingen fra Røa sine ungdomslagstrenere, er at det er flere som har potensiale til å følge Jenny sitt eksempel. Hun er den som nå har brutt barrierene og gått foran, men de tror og håper at flere fra Røa IL tar de nødvendige stegene for å komme til Røa Fotball Elite.

Men i dag gratulerer vi først og fremst Jenny Storaker Skogmo med fantastisk innsats og ønsker henne velkommen til Røa Dynamite Girls!

Til slutt, en liten funfact om Jenny: Hun konkurrerte aktivt både i alpint og turn tidligere, og kanskje vil du se henne ta en baklengs salto, komme gående på henda eller sykle rundt på enhjulingen sin.