GODT Å INNFRI!

Leverer – slik som alle forventet!

I går spilte vi 2. runde i NM, og vant lett mot Runar.

Men; Vi vet alle at cupbomber kommer hvert eneste år! Og vi vet også at det er lett å ta denne type seire på forhånd og ikke ha samme innstilling og «trøkk» som når vi møter lag i Toppserien!

Runar, som spiller i 2. divisjon og ligger i den nedre halvdelen av denne divisjonen er selvfølgelig et lag som vi skal slå…..men, som sagt, cupbombene kommer hvert eneste år.

I april slo rekruttlaget vårt, som spiller i samme serie som Runar, dette laget 6-0…..så det var også litt «intern prestisje» i denne kampen. Vi hadde selvfølgelig ikke lyst til å komme hjem med et dårligere resultat enn vårt eget rekruttlag:)

Heldigvis kom det verken cup-bomber eller andre nedturer i går.

Vi slår Runar (heldigvis) lett – akkurat slik det skal være.

Christina setter første mål etter 12 minutters spill og Nadia følger opp 6 minutter senere. Deretter kommer Synne M med to rasken mål på rad etter 26 og 30 minutter før Vilde setter pauseresultatet til 5-0 i vår favør 6 minutter før dommeren blåser av til pause.

I andre omgang kommer Marlene kommer inn for Nadia, Frida L inn for Christina og Anya inn for Vilde. Dermed har vi sikret at alle spillerne i kamptroppen får spilletid.

Det er selvfølgelig med senkede skuldre vi starter 2. omgang, og etter kun 5 minutters spill legger Birgitte på til 6-0. Nå har vi samme resultat som rekruttlaget.

Det er Synne M som setter neste ball bak Runars keeper, og sørger dermed for dagens hat-trick. 68 minutter er spilt, og vi leder 7-0.

Mia H øker til 8-0 når det gjenstår 6 minutter av ordinær spilletid, og det blir også sluttresultatet.