Bjørlykhaug forlenger

To nye år for sunnmøringen

Birgitte Bjørlykhaug, som signerte for Røa i sommer etter flere ukers prøvespill, har satt penn på papir som gjør hun til Røa-spiller ut 2021-sesongen.

Sist oppdatert: 26. nov 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Helgen etter at 2019-sesongen ble rundet av med 2-2 hjemme mot Sandviken er det klart at en ny brikke foran neste sesong har falt på plass. Birgitte Bjørlykhaug, som signerte for Røa i sommer etter flere ukers prøvespill, har satt penn på papir som gjør hun til Røa-spiller ut 2021-sesongen.

Fra spill i 2. divisjon og målfest for Herd har det gått fort for sunnmøringen som har vært å se ute til høyre eller på topp for Røa denne høsten.

– Det første halvåret har vært veldig bra for min del. Jeg har kommet inn i en utrolig fin gruppe av både spillere og støtteapparat som jeg trives godt med. Det har også vært gøy og lærerikt å kjenne på hvordan nivået i Toppserien er, og jeg er heldig som har fått sjansen til å vise meg frem i noen kamper og fått bra med spilletid, forteller en sulten Bjørlykhaug.

– Nå gjelder det bare å jobbe hardt og se fremover mot neste sesong. I løpet av disse årene har jeg som mål å utvikle meg mest mulig. Det å få mer spilletid og kjempe meg inn i en start elleveren er også et mål jeg har satt meg. Etter bare noen måneder i Røa har jeg hatt en positiv utvikling, så jeg gleder meg til fortsettelsen, legger hun til.

Scoring i debuten

Ikke lenge etter at overgangen gikk gjennom ble Bjørlykhaug inkludert i kamptroppen som reiste til Bergen for et av tre oppgjør mot Arna Bjørnar denne høsten. Det ble en minnerik tur på flere måter.

– Å få debuten min og mål mot Arna Bjørnar er definitivt den opplevelsen som har gjort mest inntrykk på meg i denne perioden. Jeg tror ikke det er noe annet som kan toppe det.

Vi gleder oss til å følge Birgittes utvikling videre, og er glade for å ha henne med oss inn i en meget spennende 2020-sesong!